EXATLON ROMÂNIA, 21 martie ELIMINARE RĂZBOINICI. Cine se întoarce în România - UPDATE 10 + VIDEO

Miercuri, 21 martie, unul dintre concurenții Exatlon a părăsit competiția. De asemenea, Cosmin Cernat a făcut un anunț care i-a surprins pe cei rămași în cadrul concursului.

Ediția difuzată miercuri, 21 martie, pe Kanal D, a fost prezentată pe DC News sub formă de update-uri:

EXATLON ROMÂNIA, 21 martie ELIMINARE RĂZBOINICI. UPDATE 10: Războincii vor rămâne în cinci, în urma eliminării. "Din echipa Războinicilor pleacă în România, acasă, la prieteni, Mariana", a spus Cernat. "Mă bucur că ai fost aici. Sunt convins că ne vom reîntâlni în alte competiții. O să vezi când ajungi în țară cât de mulți oameni te iubesc, te respectă", i-a spus Cosmin Cernat Marianei. 

Mesaj Mariana

"Eu sunt în zodia racului, și racii simt. Astăzi i-am spus Alinei: fii puternică. Eu simt că voi pleca. Astăzi am văzut răsăritul de soare. Probabil, a fost cel mai frumos răsărit. A fost ceva mai deosebit. Ținând cont că plec, pot spune că a fost o experiență foarte frumoasă. Deja mă gândesc la concursuri tot de obstacole, care sunt foarte grele. (...) Mulțumesc colegilor mei. Țin foarte mult la ei. Nu sunt supărată pe absolut nimeni! Chiar le mulțumesc. Feedback-uri care vin mă construiesc. Mă bucur enorm de mult că am făcut parte din Exatlon", a spus Mariana, ulterior luându-și la revedere de la colegii săi. S-a îmbrățișat chiar și cu Giani Kiriță, cu care a avut mai multe conflicte pe parcursul competiției. 

Mesaj Alina

Alina a spus că "în ultimele zile, am cunoscut o altă Mariana, mult mai puternică. Mi-a tot repetat că va pleca. (...) A fost mai puternică decât mine acum. M-a făcut să lăcrimez".

Anunțul lui Cernat

"Începând de mâine, alegerile vor fi făcute individual. Deci, puteți alege pe cine vreți. Și voi, și ei. De mâine, acesta este regulamentul Exatlon și el se aplică în momentul în care apar aceste discrepanțe numerice foarte mari. Aceasta este regula. Sunt chipuri surprinse, chipuri care zâmbesc, unele ironic, unele mai puțin ironic", a spus Cosmin Cernat la finalul emisiunii difuzate pe 21 martie.

EXATLON ROMÂNIA, 21 martie ELIMINARE RĂZBOINICI. UPDATE 9: "Îmi place să ard pe teren. (...) Respectul trebuie să fie la el acasă, chiar dacă pe circuit mai țipăm unii la alții", a spus Giani Kiriță în cadrul Arenei Exatlon. 

Mariana, propusă spre eliminare, la un moment dat, a izbucnit în lacrimi. "Sunt momente când îți vine să plângi. Când împarți fiecare lingură de orez, (...) când vezi și puterea adversarilor. Sunt multe momente pe care nu poți să le uiți. Și la casa de copii, împărțeam fiecare gram de mâncare. (...) Pe moment, mă supăr, îmi trece. Când e vorba să împart ceva, îmi împart și sufletul", a zis Mariana.

Alex a spus că are încredere că va rămâne la Exatlon. "Îmi doresc să rămân și simt emoția dorinței de a rămâne", a spus acesta. "Dacă voi pleca acasă, ei știu ce au de făcut. Sunt sigur că vor găsi forțele necesare pentru a continua mult mai puternici", a adăugat Alex.

EXATLON ROMÂNIA, 21 martie ELIMINARE RĂZBOINICI. UPDATE 8: Victorie importantă pentru Războinici! Luxoasa vilă este a lor! Ștefan l-a întâlnit pe Cătălin Cazacu. Acesta a dat totul pe teren și a reușit să doboare ultimul obstacol cu mai puțin de o secundă înaintea lui Cazacu. Victoria i-a revenit lui Ștefan, care a punctat spectaculos.

VEZI ȘI Giani Kiriță: Dacă ar fi fost în echipă la mine, zbura!

EXATLON ROMÂNIA, 21 martie ELIMINARE RĂZBOINICI. UPDATE 7: Faimoșii recuperează diferența de puncte. Scorul este foarte strâns și cele două echipe profită de fiecare cursă pentru a câștiga punctele necesare victoriei. În acest moment, scorul este 8-7 în favoarea Războinicilor.

EXATLON ROMÂNIA, 21 martie ELIMINARE RĂZBOINICI. UPDATE 6: Roxana își dorește cu ardoare victoria! Diferența dintre Faimoși și Războinici este de trei puncte în favoarea celor din urmă.

EXATLON ROMÂNIA, 21 martie ELIMINARE RĂZBOINICI. UPDATE 5: Deși tensiunile sunt prezente în echipa Războinicilor, aceștia continuă să lupte pentru a câștiga proba. Acum, scorul este în favoarea lor, 5-3.

EXATLON ROMÂNIA, 21 martie ELIMINARE RĂZBOINICI. UPDATE 4: În acest moment, scorul este 3-3.

EXATLON ROMÂNIA, 21 martie ELIMINARE RĂZBOINICI. UPDATE 3: Larisa stabilește egalitatea la puncte între cele două echipe. Aceasta se concentrează și doboară țintele cu mai multă precizie decât Mariana.

EXATLON ROMÂNIA, 21 martie ELIMINARE RĂZBOINICI. UPDATE 2: Un început bun pentru Războinici! Primele două dueluri aduc două puncte pentru aceștia.

EXATLON ROMÂNIA, 21 martie ELIMINARE RĂZBOINICI. UPDATE 1: A început emisiunea. "Este incredibil ceea ce faceți", a spus prezentatorul Cosmin Cernat la începutul emisiunii. "Jucați astăzi pentru cea mai frumoasă casă, e o vilă mare, imensă, de aici, cu cea mai frumoasă vedere. Aveți piscină. O să luați cina, veți dormi acolo. E undeva în vârful unui deal, e un loc de vis", a spus Cernat. Concurenții au avut la dispoziție un minut pentru strategii.

Iată confruntările:

Ștefan - Giani Kiriță

Alex - Valentin

Ionuț - Oltin

Roxana - Diana Belbiță

Mariana - Larisa

EXATLON ROMÂNIA, 21 martie ELIMINARE RĂZBOINICI. Jocul Arena "Exatlon" difuzat marți seară la Kanal D, cel care oferă protecție învingătorilor, a fost condus detașat și câștigat de către Faimoși, cu 10 la 7. Astfel, războinicii au fost puși din nou în postura de a-și nominaliza trei coechipieri spre eliminare. În această săptămână, Ionuț și Alina au obținut imunitatea, Alina deoarece a fost player of the week, iar Ionuț pentru că a triumfat la jocul de imunitate. Nominalizările din partea echipei s-au îndreptat spre Mariana, care a avut o perioadă mai slabă în ultima perioadă. Alina l-a nominalizat pe Alex, în timp ce Ionuț a considerat că Ștefan ar trebui să părăsească echipa.

EXATLON ROMÂNIA, 21 martie ELIMINARE RĂZBOINICI. În acest context, DC News a lansat un sondaj cu privire la cine ar trebui să fie eliminat din echipa Războinicii. S-au înregistrat 5841 de voturi pentru eliminarea Marianei, adică 66,42%. 1979 de persoane susțin că ar trebui eliminat din cadrul competiției Exatlon România Alex, respectiv 22,50%, în timp ce 974 de persoane, adică 11,08%, susțin eliminarea lui Ștefan. Rămâne de văzut care va fi decizia telespectatorilor Kanal D.

VEZI ȘI EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE 21 martie. Risc URIAȘ pentru Mariana

EXATLON ROMÂNIA, 21 martie ELIMINARE RĂZBOINICI. Mariana a mărturisit că ea este fericită și dacă va rămâne în concurs, dar și dacă, în urma voturilor telespectatorilor, va fi cea eliminată din competiție. De altfel, Mariana a spus că știe ce va face după ce va pleca din Republica Dominicană. Ea s-a înscris pentru următoarea ediție a concursului "Spartathlon" din Grecia, care va avea loc pe 28 septembrie.

VEZI ȘI EXATLON ROMÂNIA. Mariana, planuri mari în caz de eliminare

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 21 martie ELIMINARE RĂZBOINICI. Rămâneți pe DC News pentru a afla informații în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel