EXATLON. GIANI KIRIȚĂ: Dacă ar fi fost în echipă la mine, zbura

Giani Kiriță, concurent în cadrul competiției Exatlon, consideră că Războinicii nu obțin victoria din cauza faptului că se ceartă des.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. "Ei sunt falși. Cei mai falși mi se par Ștefan și Bentiță. La ceremonie au spus de Ionuț că minte, că nu-l suportă. Eu vreau să câștigăm fiecare meci. Dacă ar fi fost în echipă la mine, Ionuț zbura. El nu face nimic din răutate, face doar ce crede el. Alina se dă cum bate vântul. Mă bucur că am câștigat eliminarea ca să scoatem în evidență falsitatea lor", a spus Giani Kiriță, concurent în cadrul echipei Faimoșilor.

VEZI ȘI Mesaj despre Giani Kiriță. Fanii reacționează: Când invidia este mare...

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Fostul căpitan al lui Dinamo se numără printre concurenții care au șanse considerabile de a ajunge până în fazele finale ale competiției, găzduită de insulele din Republica Dominicană. Multe dintre mesajele publicate în mediul online de către cei care urmăresc emisiunea difuzată la Kanal D au legătură cu Giani Kiriță.

EXATLON ROMÂNIA. "Mariana pare cea mai corectă, e la bătaie cu Bentiță care a avut două săptămâni bune. La Mariana, cărțile sunt proaste. E simplu, dacă te cerți, nu câștigi", a spus și Cătălin Cazacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel