GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Fanii reacționează pe Facebook: Când invidia este mare

Giani Kiriță continuă să facă spectacol la Exatlon România, atrăgând, pe de o parte, simpatii, iar pe de altă parte, antipatii. 

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Fostul căpitan al lui Dinamo se numără printre concurenții care au șanse considerabile de a ajunge până în fazele finale ale competiției, găzduită de insulele din Republica Dominicană. Multe dintre mesajele publicate în mediul online de către cei care urmăresc emisiunea difuzată la Kanal D au legătură cu Giani Kiriță.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Iată un mesaj publicat recent pe Facebook: "Nu înțeleg de ce este subiect de discuție Giani pentru unii din fanii războinicilor. Că de ce nu a jucat, că se menajează, bla, bla. A spus că se simte rău, probabil a făcut o întindere de mușchi la spate. N-are dreptul băiatul să stea 2 zile să se recupereze? Întreb și eu de curioasă. Miercurea trecută, Ionuț nu a jucat, spunea că nu se simte bine. Dar n-am văzut pe fanii faimoșilor să urle de ce nu joacă Ionuț. Nici când Alina stătea pe bară fără motiv și o băga pe Mariana. Giani este pe locul 2 în competiție la puncte, a făcut punctele alea jucând (...)".

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA.

Alți internauți au comentat:

Bate din gură, dar puncte nu aduce la echipă.

Când invidia este mare și neputința la fel, căutăm scuze uitându-ne în grădina vecinului! Hai faimoșii!

Mie îmi convine că nu joacă, eu țin cu Războinicii!

Trebuie să recunoaștem, vrem nu vrem, că cei de la Faimoși sunt buni, cel mai slab este Oltin, dar eu țin totuși cu Războinicii, ceilalți au bani, faimă, ce mai vor? Distracție, poate!

Giani este unul dintre cei mai buni concurenți de la Exatlon și a dovedit asta de nenumărate ori, iar dacă este el mai vocal și spune lucrurilor pe nume nu trebuie judecat pentru că șicanarea adversarului este permisă.

[citeste si]

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Amintim că, în ediția difuzată pe 20 martie, Războinicii au pierdut, pentru a cincea săptămână consecutivă, lupta pentru imunitate, fiind nevoiți să propună trei persoane spre eliminare, acestea fiind Mariana, Alex și Ștefan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel