EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. Eliminare propuneri. Războinici - Faimoși, tensiune totală - UPDATE 13

Marți seară, fanii emisiunii Exatlon au aflat cine sunt cei trei concurenți propuși spre eliminare.

Ediție explozivă la EXATLON. Un războinic se întoarce în România - UPDATE + VIDEO

UPDATE 21 MARTIE: În urma votului telefonic exprimat de telespectatori prin SMS, persoana eliminată este Mariana. Aceasta a strâns cele mai puține voturi din partea susținătorilor din țară.

EXATLON ROMÂNIA, imagine CONTROVERSATĂ: ”Este un TELEFON?”- FOTO

Ediția difuzată marți, 20 martie, pe Kanal D, a fost prezentată pe DC News sub formă de update-uri:

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 13: Iată cele trei nominalizări:

Nominalizarea echipei - MARIANA ("Suntem puțini, nu puteam să scap. Consider că este un joc. Într-adevăr, în ultimele săptămâni, am adus mai puține puncte. Mă bucur că am lângă mine o asemenea echipă. Dacă aș pleca, nu pot să zic că va fi capăt de țară. Dacă plec, mă bucur. Dacă rămân, mă bucur. Vorba lui Oncescu", a spus Mariana)

Nominalizarea Alinei (player of the week) - ALEX ("Sincer, nu mă așteptam să fiu nominalizat. Am adus multe puncte, am adus spirit. Am încercat să construiesc. Să fie cât mai bine. Consider că trebuie să rămân aici. E un moment dificil. Sunt sigur că rămânerea mea va aduce un mare plus echipei", a declarat Alex)

Nominalizarea lui Ionuț (câștigătorul probei individuale) - ȘTEFAN ("Mă așteptam. Dacă ei consideră că merit să rămân, ceea ce mi-ar și plăcea, să mă voteze", a spus Ștefan)

VEZI ȘI Reacții după propunerile spre eliminare la Exatlon: RUȘINE! Îți e frică de el

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 12: Ionuț câștigă proba individuală. Prin urmare, va trebui să nominalizeze un coechipier.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 11: Alina este desemnată player of the week. Războinica capătă imunitate și va propune un coechipier spre eliminare.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 10: Victoria Faimoșilor a fost adusă de Cătălin Cazacu. 

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 9: Alina, punct uriaș pentru echipa Războinicilor!

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 8: Larisa este determinată să câștige pentru echipa sa. Aceasta trece cu brio și de cel de-al doilea duel și mai aduce un punct important.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 7: Faimoșii sunt pe val! Diana Belbiță obține un punct, scorul devenind 5-1. Mai este timp pentru Războinici să recupereze.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 6: Vladimir Drăghia mai aduce un punct pentru echipa Faimoșilor. "Ce final" a spus Cosmin Cernat. Scorul e 4-1.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 5: Este 3-1 pentru Faimoși, în urma unui punct adus de Larisa.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 4: În acest moment, scorul este 2-1 în favoarea Faimoșilor, Giani Kiriță câștigând un punct. Urmează o nouă confruntare feminină.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 3: Mariana a învins-o pe Didi Bulimar, scorul fiind 1-1.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 2: Cătălin Cazacu a reușit să aducă primul punct.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 1: A început emisiunea. "Suntem gata pentru jocul Arena Exatlon, cel care oferă protecție. Suntem alături de Războinici și Faimoși. Multă baftă!", le-a spus Cosmin Cernat concurenților. "Traseul de astăzi îl cunoașteți, traseul este nou", a spus prezentatorul, explicând proba de marți. Echipa care ajunge prima la 10 este cea care câștigă. Se vor confrunta trei băieți și trei fete din fiecare echipă.

Confruntările 

Giani Kiriță - Alex

Didi Bulimar - Mariana

Diana Belbiță - Roxana

Larisa - Alina

Vladimir Drăghia - Ștefan

Cătălin Cazacu - Ionuț.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. Amintim că, în emisiunea difuzată luni seară, s-a anunțat faptul că Anca Surdu a părăsit competiția "Exatlon" din cauza unor probleme medicale. Înaintea probelor, Cosmin Cernat a făcut un anunț neașteptat pentru cei din fața micilor ecrane: Anca Surdu este nevoită să părăsească "Exatlon". "Din cauza unor probleme de sănătate, nu sunt mari - dar ele există, nu vrem să îi îngrijorăm pe cei de acasă - Anca Surdu nu va mai continua aventură ei aici", a anunțat prezentatorul emisiunii.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. După 27 de nopți dormite în coteț, Războinicii au avut o nouă șansă de a lupta pentru a reveni în casă, dar și pentru protecția oferită la eliminare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel