EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. Eliminare propuneri. Războinici - Faimoși, tensiune totală - UPDATE 13

Marți seară, fanii emisiunii Exatlon au aflat cine sunt cei trei concurenți propuși spre eliminare.

Ediție explozivă la EXATLON. Un războinic se întoarce în România - UPDATE + VIDEO

UPDATE 21 MARTIE: În urma votului telefonic exprimat de telespectatori prin SMS, persoana eliminată este Mariana. Aceasta a strâns cele mai puține voturi din partea susținătorilor din țară.

EXATLON ROMÂNIA, imagine CONTROVERSATĂ: ”Este un TELEFON?”- FOTO

Ediția difuzată marți, 20 martie, pe Kanal D, a fost prezentată pe DC News sub formă de update-uri:

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 13: Iată cele trei nominalizări:

Nominalizarea echipei - MARIANA ("Suntem puțini, nu puteam să scap. Consider că este un joc. Într-adevăr, în ultimele săptămâni, am adus mai puține puncte. Mă bucur că am lângă mine o asemenea echipă. Dacă aș pleca, nu pot să zic că va fi capăt de țară. Dacă plec, mă bucur. Dacă rămân, mă bucur. Vorba lui Oncescu", a spus Mariana)

Nominalizarea Alinei (player of the week) - ALEX ("Sincer, nu mă așteptam să fiu nominalizat. Am adus multe puncte, am adus spirit. Am încercat să construiesc. Să fie cât mai bine. Consider că trebuie să rămân aici. E un moment dificil. Sunt sigur că rămânerea mea va aduce un mare plus echipei", a declarat Alex)

Nominalizarea lui Ionuț (câștigătorul probei individuale) - ȘTEFAN ("Mă așteptam. Dacă ei consideră că merit să rămân, ceea ce mi-ar și plăcea, să mă voteze", a spus Ștefan)

VEZI ȘI Reacții după propunerile spre eliminare la Exatlon: RUȘINE! Îți e frică de el

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 12: Ionuț câștigă proba individuală. Prin urmare, va trebui să nominalizeze un coechipier.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 11: Alina este desemnată player of the week. Războinica capătă imunitate și va propune un coechipier spre eliminare.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 10: Victoria Faimoșilor a fost adusă de Cătălin Cazacu. 

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 9: Alina, punct uriaș pentru echipa Războinicilor!

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 8: Larisa este determinată să câștige pentru echipa sa. Aceasta trece cu brio și de cel de-al doilea duel și mai aduce un punct important.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 7: Faimoșii sunt pe val! Diana Belbiță obține un punct, scorul devenind 5-1. Mai este timp pentru Războinici să recupereze.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 6: Vladimir Drăghia mai aduce un punct pentru echipa Faimoșilor. "Ce final" a spus Cosmin Cernat. Scorul e 4-1.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 5: Este 3-1 pentru Faimoși, în urma unui punct adus de Larisa.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 4: În acest moment, scorul este 2-1 în favoarea Faimoșilor, Giani Kiriță câștigând un punct. Urmează o nouă confruntare feminină.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 3: Mariana a învins-o pe Didi Bulimar, scorul fiind 1-1.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 2: Cătălin Cazacu a reușit să aducă primul punct.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. UPDATE 1: A început emisiunea. "Suntem gata pentru jocul Arena Exatlon, cel care oferă protecție. Suntem alături de Războinici și Faimoși. Multă baftă!", le-a spus Cosmin Cernat concurenților. "Traseul de astăzi îl cunoașteți, traseul este nou", a spus prezentatorul, explicând proba de marți. Echipa care ajunge prima la 10 este cea care câștigă. Se vor confrunta trei băieți și trei fete din fiecare echipă.

Confruntările 

Giani Kiriță - Alex

Didi Bulimar - Mariana

Diana Belbiță - Roxana

Larisa - Alina

Vladimir Drăghia - Ștefan

Cătălin Cazacu - Ionuț.

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. Amintim că, în emisiunea difuzată luni seară, s-a anunțat faptul că Anca Surdu a părăsit competiția "Exatlon" din cauza unor probleme medicale. Înaintea probelor, Cosmin Cernat a făcut un anunț neașteptat pentru cei din fața micilor ecrane: Anca Surdu este nevoită să părăsească "Exatlon". "Din cauza unor probleme de sănătate, nu sunt mari - dar ele există, nu vrem să îi îngrijorăm pe cei de acasă - Anca Surdu nu va mai continua aventură ei aici", a anunțat prezentatorul emisiunii.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 20 martie 2018. După 27 de nopți dormite în coteț, Războinicii au avut o nouă șansă de a lupta pentru a reveni în casă, dar și pentru protecția oferită la eliminare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel