Exatlon 28 septembrie. Cristi Pulhac, scos din minți: Nu e prima oară! Am tăcut până acum

Cristi Pulhac
Cristi Pulhac

Exatlon 28 septembrie. Cristi Pulhac a răbufnit după victoria Războinicilor în meciul pentru alegerea finalului la jocul de protecție.

Exatlon 28 septembrie. Cristi Pulhac a fost scos din minți de strategia Războinicilor în meciul pentru alegerea finalului la jocul de protecție.

Mă deranjează pentru că de la început ei au o strategie puțin pe lângă. Ideea este că ei simt că un jucător, doi sau trei, nu merg bine pe un traseu și ies accidentați. Noi nu mai știm cum alegem, pe cine alegem a doua tură, trei sunt în salvare...vă spun sincer că nu mai știm cum să alegem. Fac traseul, îl termină, nu iau punct și apoi nu mai joacă. Atunci noi ne întrebăm: Băi, păi cum alegem, cum jucăm? Asta este singura întrebarea mea când omul îmi spune că el nu joacă. L-am întrebat pe Ciprian dacă joacă, am vrut să îl aleg, iar pe ultima sută de metri a zis că nu joacă și să întreb doctorul, că îl doare coasta. Când au câștigat, a început să danseze. Eu spun că nu e prima oră. S-a mai întâmplat și am tăcut din gură. Și noi avem accidentări și nu ne plângem., a spus Cristi Pulhac la ceremonie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel