EXCLUSIV  Eurovision 2024. Mihai Trăistariu spune că a scris deja o piesă pentru acest an, dar România nu e sigură dacă participă

Mihai Trăistariu: Am sărit și eu calul de câteva ori/Lumea e interesată când e ceva rău
Mihai Trăistariu: Am sărit și eu calul de câteva ori/Lumea e interesată când e ceva rău

Mihai Trăistariu a acordat primul interviu din anul 2024 pentru Spectacola și a povestit cum a încheiat anul 2023, dar a vorbit și despre Eurovision.

"Sunt din ce în ce mai bine, pentru că pandemia care a trecut a lăsat totuși urme. Am suferit foarte tare în pandemie că nu mai făceam bani, că aveam rate la bănci, nu mai puteam să cânt. Am avut și COVID, dar nu m-am panicat, râdeam, chiar eram împotriva restricțiilor, dar mi-am revenit, au revenit și spectacolele.

Anul 2023 nu a venit cu lecții nasoale, de-a lungul vieții am trăit și episoade nasoale. În 2023 am călătorit destul de mult, am avut și concerte internaționale, am și niște apartamente la mare, sunt și un pic de businessman, am și o școală de muzică în Constanța, lucrurile îmi merg bine. Am făcut 4 piese noi în 2023, de petrecere, hore, sârbe, mă dau puțin pe stilul acesta de petrecere, eram prea moale, mai romantic.

Eurovision-ul e un punct cheie în viața mea, am vrut din totdeauna să-l câștig, în 2006 m-am apropiat, era cât pe ce să-l câștig internațional, dar nu am reușit și de atunci mi-am făcut o ambiție să tot încerc la Eurovision. Am o piesă pentru anul acesta, dar încă nu se știe dacă România o să participe, măcar să ne anunțe că nu se ține, eu tot urmăresc știri să aflu, că am voie să mă înscriu în alte țări, dar stau blocat între două luntre că habar n-am. Am piesa și aștept", a explicat Mihai Trăistariu, pentru Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel