Eurovision 2020. Trăistariu tună și fulgeră, după anunțul organizatorilor: Nu-mi spui tu mie!

Mihai Trăistariu îi critică pe organizatorii Eurovision, după schimbările anunțate tardiv, potrivit acestuia. Artistul susține că nu va mai putea participa.

"Gafează neanunţând la timp. Nu-mi spui tu mie că se scrie o piesă în câteva zile ca să fie gata pe 1 martie în finală. Piesa se ştie deja, artistul e ales, cred că are şi videoclipul, aşa spun toţi colegii mei de breaslă cu care am vorbit. Compozitori şi colegi mă sună, sunt supăraţi şi indignaţi", a spus Trăistariu, potrivit click.ro.

"Mă înscriu pentru altă ţară"

"Eu merg pe drumul meu, mă înscriu pentru altă ţară că, mi-am propus de mult timp şi iată că a venit ocazia. O să câştig pentru orice ţară, aşa cum Celine Dion, canadianca, a câştigat Eurovision pentru Elveţia. Deci se poate!", a mai spus artistul.

Schimbări Eurovison România 2020

Selecţia Naţională Eurovision 2020 vine cu o abordare în premieră pentru România – o comisie va alege un artist, se vor compune piese pentru vocea respectivă, iar cele mai bune cinci creaţii vor ajunge în etapa finală, în care un juriu naţional şi telespectatorii vor desemna câştigătorul.

Pe 1 martie, finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2020, juriul naţional şi publicul, în proporţie egală de 50%, vor vota fiecare dintre momentele artistice propuse în vederea selectării celei mai bune reprezentări a României la Rotterdam. În caz de egalitate, publicul este cel care are ultimul cuvânt, voturile sale fiind cele decisive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel