Episcopul de Huși, Protopopul de Bârlad și alți 7 preoți au fost depistați la un eveniment privat - surse

Foto cu caracter ilustrativ - restaurant / Imagine de Nenad Maric de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ - restaurant / Imagine de Nenad Maric de la Pixabay

Episcopul de Huși, Protopopul de Bârlad și alți 7 preoți ar fi fost depistați de polițiști la un eveniment privat și amendați cu peste 6.500 lei, în seara de 8 martie.

În seara de 8 martie, nouă persoane au fost depistate la un restaurant din municipiul Bârlad, județul Vaslui. Poliția Județeană a anunțat că cele nouă persoane participau la un eveniment privat și au fost amendate cu peste 6.500 de lei. 

Presa locală scrie că persoanele în cauză au fost solicitate de patronul unui local pentru a sfinți un salon dotat cu mobilier nou. Solicitare a venit cu toate că, în această perioadă, sunt interzise orice fel de activități în interiorul restaurantelor din Bârlad. 

Văzând că la restaurant se adună preoții, oamenii care au crezut că se face o masă au sunat la 112. 

Persoanele menționate ar fi fost Episcopul de Huși, Protopopul de Bârlad și alți 7 preoți, potrivit surselor G4Media.

Totuși, propopul Vasile Lăiu a declarat pentru VremeaNouă că PS Ignatie nu a participat la slujba de sfințire din restaurant, ci a mers până acolo pentru a oferi un buchet de flori și a se scuza că este chemat la Episcopie.

Comunicatul Poliției privind evenimentul privat de pe 8 martie 

„În cursul zilei de 8 martie a.c., începând cu ora 20:10, polițiștii Poliției Municipiului Bârlad, sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, au sistat derularea unui eveniment privat, organizat într-un restaurant, amplasat pe strada Primăverii, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, cu participarea a 9 persoane.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii și jandarmii care au descins la fața locului au aplicat, față de administratorul localului și față de participanții identificați, 10 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.500 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel