Enrique Iglesias a dezvăluit numele celui de-al treilea său copil

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias a dezvăluit numele celui de-al treilea său copil, care este o fetiţă, şi care a fost prezentată pe reţelele de socializare cu mesajul: 'Hola rayito de sol' (Bun venit rază de lumină), relatează EFE.

'Nu dorm deloc, dar sunt fericit', a spus Iglesias într-un interviu acordat postului american Entertainment Tonight. 'Sunt un tătic care schimbă scutece', a adăugat el.

La puţin timp după ce a anunţat lansarea unui turneu nord-american alături de Ricky Martin şi de invitatul lor Sebastián Yatra, interpretul hitului 'Bailando' a dezvăluit că numele bebeluşei sale de cinci săptămâni este Mary, sau Masha în ruseşte, cum îi spune mama sa, Anna Kournikova.

Spre deosebire de alte celebrităţi, Enrique şi fosta jucătoare de tenis au ales nume tradiţionale pentru copii lor: gemenii se numesc Lucy şi Nicholas.

Totuşi, ei şi-au schimbat modul în care relaţionează cu fanii pe reţelele de socializare, când este vorba de copii lor. După ce au ţinut în secret absolut naşterea primilor doi copii, Iglesias şi Kournikova au postat pe Instagram imagini de la naşterea lui Mary din sala de naştere. Turneul celor trei artişti 'latino' va avea loc în lunile septembrie şi octombrie, cu concerte în SUA şi Canada, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel