Elton John şi-a anulat un concert. Nu se simţea bine

Elton John
Elton John

Sir Elton John şi-a anulat un concert pentru că a anunțat că nu se simțea foarte bine. 

Sir Elton John şi-a anulat concertul pe care urma să-l susţină sâmbătă la Bankers Life Fieldhouse din Indianapolis, deoarece nu s-a simţit bine, informează Daily Mail, scrie Agerpres. 

Faimosul artist, în vârstă de 72 de ani, a postat o declaraţie emoţionantă pe Twitter în care mărturiseşte că "urăşte să-şi dezamăgească fanii", după ce administratorii locaţiei au dat vestea anulării concertului, la o zi după ce s-a anunţat că soacra cântăreţului, Gladys, mama soţului său, David Furnish, a murit.

"Pentru dragii mei fani din Indianapolis, cu cea mai mare durere sunt nevoit să vă anunţ că mă simt extrem de rău şi nu pot cânta în această seară la @TheFieldhouse. Urăsc să-mi dezamăgesc fanii, dar vă datorez cel mai bun concert la #EltonFarewellTour şi, din păcate, acest lucru nu este posibil. Concertul va fi reprogramat pentru martie 2020 şi promit că voi oferi spectacolul pe care îl meritaţi. Vă mulţumesc mult pentru susţinere şi înţelegere. Elton x", a scris artistul pe Twitter.

Elton urma să cânte Bankers Life Fieldhouse într-o sală cu o capacitate de 20.000 de locuri, a raportat Indianapolis Star. Următorul său concert este programat la Nashville, pe data de 28 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel