Elon Musk şi-a vândut toate casele din California și locuiește cu chirie. Care este motivul

CEO-ul Tesla, Elon Musk, şi-a vândut toate cele şapte reşedinţe din California pentru un total de 128 de milioane de dolari. Miliardarul locuiește acum cu chirie într-o casă mică în Boca Chica, Texas.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, şi-a vândut toate cele şapte reşedinţe din California pentru un total de 128 de milioane de dolari. Miliardarul locuiește acum cu chirie într-o casă mică în Boca Chica, Texas, conform news.sky.com.

În urma acestor vânzări Musk a obținut un profit estimat la 25 de milioane de dolari.

Musk susţine că promisiunea a venit din dorinţa sa de a se concentra complet asupra misiunii sale de a trimite oameni pe Marte.

"Musk nu trăieşte ca un miliardar, ci uneori sub pragul sărăciei”

Fosta sa soţie, cântăreaţa Grimes, susține că Musk nu “trăieşte ca un miliardar”, ci uneori “sub pragul sărăciei”.

Aceasta spune că a locuit cu acesta într-o “casă foarte nesigură de 40.000 de dolari”, în care vecinii îi filmau şi în care a mâncat “unt de arahide timp de opt zile la rând”.

VEZI ȘI: Vladimir Putin, provocat la duel de Elon Musk

Omul de afaceri Elon Musk l-a provocat pe președintele Rusiei, Vladimir Putin, la duel pentru a tranșa problema Ucrainei. Provocarea a fost lansată pe Twitter. Șeful Tesla l-a provocat pe președintele rus la o luptă unu la unu scriind numele Vladimir Putin cu litere slave. „Îl provoc pe Владимир Путин la o singură luptă”, a scris Musk pe Twitter. Celebrul miliardar a adăugat faptul că miza luptei este Ucraina. „Ești de acord cu această luptă?”, a fost întrebarea trimisă direct pe contul oficial al președintelui rus.

”Sunt un absolutist al libertății de exprimare”

Elon Musk a transmis, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, că va refuza să interzică sursele de știri rusești pe internetul furnizat prin sateliții Starlink. Musk susține că i s-a cerut acest lucru de către anumite guverne, dar nu cel al Ucrainei, însă a refuzat. Rețeaua de sateliți Starlink ai SpaceX a fost activată în Ucraina, după o solicitare de ajutor din partea conducerii țării, care trebuie să înlocuiască serviciile de internet distruse de atacul rusesc. Invazia provocată de Vladimir Putin a lăsat anumite părți din Ucraina țării fără internet. Mykhailo Fedorov, vicepremier al Ucrainei și ministru al transformării digitale din Ucraina, i-a cerut ajutorul lui Elon Musk, în contextul în care SpaceX a lansat mii de sateliți de comunicații care pot aduce internet de bandă largă în zone greu accesibile ale lumii.

Ce este Starlink, ”urechea” lui Elon Musk contra lui Putin

Elon Musk a oferit un ajutor semnificativ Ucrainei, trimițându-i terminale care pot fi folosite pentru a accesa serviciul de internet prin satelit Starlink al companiei SpaceX a miliardarului american. Anterior, Fedorov pusese pe rețeaua de socializare un alt mesaj: ”@ElonMusk, în timp ce încerci să colonizezi Marte – Rusia încearcă să ocupe Ucraina. În timp ce rachetele tale aterizează cu succes din spațiu, rachetele rusești atacă civilii ucraineni. Vă solicităm să furnizați Ucrainei stații Starlink și să vă adresați rușilor sănătoși să le suporte”. Musk a răspuns rapid, declarând că SpaceX și-a activat serviciul de internet în Ucraina începând din 28 februarie și că trimite în țară tehnologie Starlink suplimentară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel