Elisabeta Lipă şi preparatul pe care nu mai vrea să îl mănânce niciodată: Oricât de bine ar arăta, nu mai vreau

Facebook Elisabeta Lipă
Facebook Elisabeta Lipă

Elisabeta Lipă, canotoare de legendă şi preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, a spus care este preparatul pe care nu îl mai suportă. 

„Puteam să mâncâm și dulciuri pentru că aveam trei mese pe zi, plus gustări între mese. Pentru un sportiv să mănânce, două-trei prăjituri, nu este o problemă. Pentru cei care nu fac antrenamente grele, nu transpiră, nu se obosesc la modul general, este o problemă când mănâncă dulciuri. Dar la un sportiv nu este același lucru. Un sportiv poate să mănânce orice, dar trebuie să mănânce cu măsură. 

Mâncarea de atunci, produsele, nu se compară cu produsele din ziua de azi. Așa că acum vin nutriționiștii în sprijinul sportivilor cu, nu aș putea spune dietă, ci aș spune un meniu adecvat sportului de performanță, care să-i facă bine sportivului. Iar statul român niciodată nu poate suporta toate cheltuielile unui sportiv, care atunci când se luptă pentru cea mai prețioasă și cea mai grea medalie, trebuie să știe că medalia atrage și niște costuri enorme. Pentru asta avem nevoie de specialiști, avem nevoie de parteneri care să vină în sprijinul nostru cu produse de calitate", a declarat Elisabeta Lipă pentru ego.ro

Preparatul de care nu mai vrea să audă 

"Nu mai suport și nu mai mănânc, și mă ia cu fiori pe șira spinării când văd pieptul de pui la grătar. Poate să fie el oricât de bun, numai când îl văd în farfurie mă blochez. Oricât de tare mi-ar fi foame. Asta am avut în meniu atâția ani: grătar, piept de pui. Vită nu prea mâncam pentru că sportivii în general nu prea mănâncă vită, doar piept de pui că era cel mai sigur. Nu-l mai suport”, a mai spus Lipă. 

Federaţia Română de Canotaj, a treia cea mai bună din lume sub coordonarea Elisabetei Lipă: Pe locul 1 sunt unii care investesc. Cu ei mă bat...

"După ce s-a încheiat mandatul de ministru al Sportului, pe 5 ianuarie 2017, am considerat că este cazul să mă ocup doar de Federaţia Română de Canotaj, şi de 6 ani de zile suntem pe primul loc în topul Federaţiilor sportive naţionale. 

Sunt preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, care în lume este pe locul al treilea în clasamentul pe medalii, după rezultatele de la Campionatele Mondiale. Pe locul 1 sunt unii care investesc. Anglia, Noua Zeelandă, au alte condiţii. Cu ei mă bat! 

Nu mai vorbesc de ce e aici la noi, Italia, Franţa, suntem înaintea lor în clasament. Nu cred că ştie cineva asta... 

Pe noi ne finanţează Ministerul Sportului, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, şi bineînţeles zona privată, de care sportul românesc are mare nevoie. La canotaj pot să spun că avem în jur de 16 sponsori fideli canotajului de câţiva ani încoace, şi le mulţumesc că sunt alături de noi!", a declarat Elisabeta Lipă la MI-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz. 

CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel