Echipa lui Navalnîi a descoperit că familia adjunctului lui Şoigu deţine imobile în valoare de peste patru miliarde de ruble

Ruslan Ţalikov
Ruslan Ţalikov

Familia ministrului rus adjunct al apărării, Ruslan Ţalikov, deţine proprietăţi în valoare de 4,3 miliarde de ruble, reiese dintr-o anchetă efectuată de echipa politicianului rus Aleksei Navalnîi.

 Potrivit acesteia, cei patru copii adulţi ai lui Ţalikov deţin terenuri şi spaţii de birouri, prin intermediul unor companii care le aparţin tot lor.

Deci, fiicele ministrului rus adjunct al apărării, Elizaveta şi Iulia, potrivit Rosreestr, deţin un spaţiu într-un centru de afaceri din Moscova în valoare de 132 de milioane de ruble şi un număr de birouri cu o valoare totală de 85 de milioane de ruble.

Potrivit autorilor anchetei, fiii lui Ţalikov, Daniel şi Zaur, au cumpărat două terenuri în regiunea Moscova în valoare de 260 de milioane de ruble, fiecare, în 2021, prin intermediul companiei lor, după care unul dintre ele a fost vândut aproape imediat. De asemenea, ei deţin spaţii de birouri în Moscova în valoare de 400 de milioane de ruble.

Vezi și: Daria Dughina a fost sau nu asasinată de ucraineni? Experții occidentali: posibil, dar puțin probabil

Reprezentanţii echipei lui Navalnîi au subliniat că cei patru copii ai  lui Ţalikov nu aveau venituri legale pentru a cumpăra astfel de imobile şi l-au acuzat pe ministrul adjunct de corupţie. Cum un criminal de război rus a furat 5 miliarde?

Echipa lui Navalnîi a amintit că, în 2019, au descoperit că Ruslan Ţalikov a construit un imobil pe un teren în satul Razdori din Rublevka. Astăzi preţul acestui imobil, după cum se menţionează, este de 3,5 miliarde de ruble. În 2019, echipa lui Navalnîi i-a estimat valoarea la 950 de milioane de ruble. Ulterior, Ministerul Apărării al Federaţiei Ruse a anunţat că evaluarea nu corespunde realităţii, precizează Rador.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel