Echipa de la FHM se mută la Playboy

playboy_decembrie_73789000
playboy_decembrie_73789000

Revista Playboy își schimbă echipa. Cei care asigurau editarea lunarului pentru bărbați FHM vor prelua de la 1 ianuarie publicația Playboy, din trustul Mediafax Group.

Echipa revistei pentru bărbați FHN (din portofoliul Sanoma Hearst), în frunte cu redactorul șef, Eduard Ţone, vor prelua, de la 1 ianuarie,  Playboy, publicație revenită de curând la Mediafax Group, companie deținută de Adrian Sârbu, potrivit paginademedia.ro.

După ce vor asigura editarea numărului dublu al revistei FHM din ianuarie-februarie, echipa condusă de Eduard Țone va semna primul număr al lunarului Playboy începând cu numărul din martie 2012.

Fosta echipă FHM este formată din patru redactori și doi tehnoredactori, iar Eduard Țone va prelua funcția de redactor șef de la Cătălin Mihăilă.

„După 12 ani de «FHM», timp în care am dus revista pe primul loc pe piața revistelor pentru bărbați, este o provocare pentru noi să acceptăm preluarea «Playboy»”, a declarat Eduard Țone, noul redactor-şef Playboy pentru paginademedia.ro.

Vânzările medii pe ediție ale revistei Playboy, în 2011, au fost de aproximativ 7.000 de exemplare, iar în 2010, circa 8.500 de exemplare la fiecare număr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel