E DEZASTRU! Înca 15 noi tipuri de maști PERICULOASE! NU vă apară de coronavirus / foto

InfoCons revine cu o nouă alertă emisă prin Sistemul de alertă rapidă pentru produse nealimentare și periculoase, pentru încă 15 măști de protecție neconforme care se adaugă la cele trei alerte transmise anterior.

Prima alertă a fost transmisă în data de 28 Aprilie 2020 pentru 4 tipuri de măști, cea de-a doua alertă a fost transmisă în data de 9 Mai 2020 pentru alte 7 noi tipuri de măști. si cea de-a treia alerta in data de 22 Mai 2020 pentru alte 6 noi tipuri de masti.  Astfel numericul măștilor de protecție neconforme ajunge la 32. Aceste tipuri de produse care sunt achiziționate frecvent în această perioadă dificilă de către consumatori, transmite InfoCons.

’’Chiar dacă trecem printr-o perioadă mai dificilă trebuie să fim atenți de unde, ce și cum cumpărăm. Dacă nu suntem atenți  la informațiile de pe etichetă, uneori produsele achiziționate ne pot pune în pericol sănătatea! Citiți informațiile de pe etichetă, termenul de valabilitate, modalitatea de depozitare, modul de utilizare, grupele de vârstă pentru care se poate utiliza produsul! Păstra-ți bonul fiscal, dacă va fi nevoie să depuneți o reclamație! Ia atitudine! InfoCons este alături de tine, 0219615! ’’, a declarat Sorin Mierlea, Președinte InfoCons.

Documentul transmis de către InfoCons cu măştile declarate neconforme, aici.  Aici puteți vedea și pozele cu măștile respective.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel