Andreea Bălan îl urmărește din nou pe Keo, fostul iubit. Misty: Există niște like-uri recente

Se pare că Andreea Bălan îl urmărește din nou pe Keo, fostul ei iubit, în mediul online. Misty a vorbit despre intențiile artistei.

"Dupa marele divorț al anului, am fost puțin stalkerita recunosc și am observat că "ea" i-a dat Follow și like-uri iubitului tău. Nu ți se pare deplasat din partea ei?", este una din întrebările pe care a primit-o Misty, tânăra cu care Keo a înșelat-o pe Andreea, scrie ciao.ro.

"Neața, dragilor. Bună, Andra. Am primit aseară întrebările de la tine însă le-am lăsat pentru astăzi pentru că era destul de târziu. (...) Îmi cer scuze pentru întârziere, dar a trebuit să mă opresc și să întrerup pentru Arya (fetița ei și a lui Keo – n.r.) care voia să pape. Andra, cred că universul nu vrea ca eu să răspund la această întrebare pentru că nu găsesc timp, Arya mă solicită foarte tare.

"Există niște like-uri recente"


Am intrat și eu pe pagina lui Keo să văd despre ce vorbești și într-adevăr există niște like-uri recente pentru că acele postări sunt recente, chiar din această perioadă de carantină. Însă, dacă sunteți puțin atenți, există niște like-uri doar la acele postări în care Keo cântă la pian. Nu există like-uri la o postare cu Keo și Arya sau la o postare cu noi trei. Așadar, putem interpreta și, bineînțeles, necunoscând scopul sau intențiile pentru care clar a ținut neapărat să-și facă simțită, cunoscută prezența pe pagina lui Keo prin acele like-uri, strict la acele postări în care Keo cântă, foarte frumos ca întotdeauna, la pian, putem deci interpreta că îl reapreciază ca artist", a răspuns Misty.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel