Dreptate pentru toate sfârcurile: Ziua Sânilor Goi în America - VIDEO

topless2_95554200
topless2_95554200

Demonstrații la bustul gol în mai multe orașe din SUA pentru drepturi constitutionale egale pentru femei și bărbați. Protestatarii sunt apropiaţi ai sectei Raelienilor, care crede într-un extraterestru al cărui nume este, coincidenţă hilară, Yahweh Elohim, şi care este adepta clonării umane.

Unul dintre motivele pentru care protestatarii au demonstrat topless este faptul că pentru bărbaţi nu este nici o problemă să apară în public cu sfârcurile la vedere, dar pentru femei este. Ei au purtat pancarde pe care scria "Bărbaţii şi femeile au sfârcuri. De ce femeile trebuie să şi le ascundă pe ale lor?" sau "Drepturi topless egale pentru toţi sau deloc". Participanţii, atât femei, cât şi bărbaţi, au defilat topless, cu sfârcurile acoperite, în semn de protest, de nişte steluţe, benzi de scotch sau buline de latex.

Manifestaţia, care este tradiţional ţinută în duminica cea mai apropiată de "Ziua Egalităţii pentru Femei" din 26 august, va fi repetată în weekendul următor şi în două oraşe canadiene.

Protestatarii sunt apropiaţi sau membri ai sectei raelienilor, înfiinţată ziaristul Claude Vorilhon, care susţine că a avut repetate întâniri cu extratereştrii. Primul pe care l-a întâlnit, în 1973, el spune că se numeşte Yahweh Elohim. Coincidenţă hilară, Yahve este numele lui Dumnezeu la evrei. De asemenea, umele Elohim a devenit cel mai utilizat nume al Dumnezeului lui Israel atunci cînd numele Yahweh a fost considerat prea sacru sau sfint pentru a fi utilizat, scrie realitatea.net.

Acest extraterestru Yahweh Elohim l-a luat pe Vorilhon în craterul unui vulcan franţuzesc şi l-a dus şi pe planeta sa natală, unde ziaristul i-a întâlnit pe toţi Mesia ai umanităţii, de la Budha până la Cristos şi unde a avut parte de băi parfumate pregătite de roboţi. Aici a fost informat că Cristos ar putea reveni pe Pământ prin tehnici avansate de clonare şi, în urma revelaţiilor avute în compania etraterestrului, Vorilhon a fondat secta raelienilor. Aceasta combină principiile dragostei libere ale anilor 60 cu convingerea că ştiinţa este cheia cu care se rezolvă problemele oamenilor. Secta raelinilor are legături cu controversata firmă de biotehnologie Clonaid, cea care a anunţat în 2002 că a clonat primul om.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel