Dragnea și Băsescu, "cunoștințe vechi": Ne cunoaștem de 18 ani

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea a mărturisit, marți, că se cunoaște de 18 ani cu președintele Traian Băsescu, după ce premierul a făcut recent o referire la acest lucru, spunând că președintele executiv al PSD și șeful statului sunt "cunoștințe vechi", aluzie la faptul că Dragnea a fost membru PD.

"Da, ne cunoaştem din 96. Până azi sunt 18 ani. 18 ani reprezintă o perioadă serioasă", a răspuns Dragnea.

"O să-l rog pe Dragnea să-l plimbe cu maşina pe preşedintele Băsescu pe A2, că el nu ştie că, după ce a fost în Germania în excursie şi nu s-a văzut cu nimeni, nu ştia că A2 a fost deszăpezit şi să-l plimbaţi cu maşina, domnu' Dragnea, că sunteţi cunoştinţe vechi", i-a spus Ponta lui Dragnea, în debutul şedinţei BPN al PSD.

Vicepremierul a comentat și declarațiile lui Băsescu, care a spus, duminică, după CSAT, că deszăpezirea coordonată de Dragnea este "un circ televizat" sau o "mascaradă televizată".
"În ceea ce priveşte aprecierile domnului preşedinte, cred că ar trebui să-şi aducă aminte pe ce drum naţional şi în ce an, când era ministru, a folosit expresia «Iarna nu-i ca vara». Ar trebui să-şi aducă aminte şi dumnealui şi alţi membri PDL, care spărgeau televizoareale, de anii trecuţi în care se stătea cu săptămânile zăpada în curţi la oameni", a spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel