EXCLUSIV  Dragnea - Ciolacu, ”scandal monstru”. Marea CONTROVERSĂ cu împinsul în perete

Ciolacu și Dragnea
Ciolacu și Dragnea

Unele voci au spus că Liviu Dragnea, în şedinţa Biroului permanent al PSD, l-ar fi împins în perete pe Marcel Ciolacu.

Această știre a circulat pe toate site-urile, iar presa ”deontoloagă”, care critică fake news-ul, nu a luat reacții despre subiect. Mai mult decât atât, nu a dat detalii cu privire la locul exact al episodului așa zis violent dintre Marcel Ciolacu și Liviu Dragnea. Nu a spus nimic despre ce s-a întâmplat înainte și după momentul ”scandalului monstru”. Vorbim despre o știre fără elemente de identificare care a ținut breaking news în media. Nu au existat martori care să iasă și să spună: da, i-am văzut împărțindu-și pumni. Marea știre cum că Dragnea l-a împins în perete pe Ciolacu a fost alimentată doar de informații pe surse. O astfel de informație, dacă ar fi fost reală, ar fi trebui să fie bazată pe filmări, fotografii, martori reali care să nu se încurce în argumente de genul: ”Nu am văzut violență fizică, dar am văzut doi oameni care aproape ar sări unul la gâtul celuilalt”. Spre seară, Marcel Ciolacu, în exclusivitate pentru DC News, a întărit ideea că avem de-a face cu un fake news preluat de toată presa.

"Ceea ce au declarat astăzi unii politicieni din opoziție despre o presupusă altercație cu domnul Liviu Dragnea este un neadevăr. Am avut o discuție cu președintele Dragnea în care i-am spus foarte clar că îmi mențin libertatea de a mă întâlni cu oricare dintre colegii mei de partid oricând doresc. Și, da, consider că decizia deputaților PSD de a nu vota moțiunea împotriva domnului Tudorel Toader a fost una corectă!", a zis Marcel Ciolacu în exclusivitate pentru DC News.

Jurnalistul Val Vâlcu a spus: nu știm dacă a fost sau nu un astfel de episod, dar greșeala este a presei ”deontoloage” care, pe măsură ce invocă temerile față de fake news, pare că lansează și întreține un fake news. În cazul unei bătăi în ședința Biroului permanent al PSD, ar exista și martori, eventual o filmare, mai ales că mulți parlamentari fac Live-uri, pe Facebook, pe bandă rulantă.

Nu știm dacă a fost sau nu a fost un astfel de episod, dar presa a lansat un fake news fară niciun element de identificare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel