Dorinel Munteanu este deschis să fie selecționerul României. „Să trăim acele momente cu o calificare”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Antrenorul echipei Oțelul Galați a făcut declarații cu privire la o viitoare poziție de selecționer pentru echipa națională.

Echipa națională a României va juca împotriva naționalei din Belarus, în deplasare, și cu Andorra, pe teren propriu, în preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Dorinel Munteanu (55 de ani) este cel mai selecționat jucător român din istorie. Antrenorul lui Oțelul Galați a jucat pentru România între 1991 și 2007, perioadă în care a bifat 134 de meciuri. Munteanu a marcat 16 goluri la echipa națională.

”Tricolorii” s-au deplasat în Belarus pentru meciul de joi, 12 octombrie, de la ora 21:45. Partida cu Andorra se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45. Dorinel Munteanu a prefațat meciurile României din preliminariile pentru Euro 2024.

”Suntem la mâna noastră, mai ales că suntem neînvinși în grupă. Cele două confruntări din octombrie sunt accesibile la prima vedere. Și de noi au depins multe meciuri, doar de noi. Meciul cu Anglia, cel cu Portugalia... Mi-aș dori să mă bucur de o calificare”, a declarat Dorinel Munteanu.

Munteanu a mai adăugat că ar vrea ca în viitorul apropiat să antreneze echipa națională a României. Fostul internațional a participat la Campionatul Mondial din 1994 și din 1998, dar și la Euro 1996 și 2000.

Orice antrenor minte când spune că nu e interesat de echipa națională! Am o vârstă la care nu sunt nici tânăr, nici bătrân, deci este timp pentru echipa națională.

Deocamdată îmi doresc să trăim acele momente cu o calificare, după aceea mă gândesc și la obiectivele personale.”, a declarat Dorinel Munteanu pentru GSP, citat de digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel