Dorin Chirtoacă, divorțat în mod oficial

Primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a divorțat în mod oficial, de soția lui, după opt luni de mariaj. Divorțul s-a pronunțat, iar vestea a fost dată de însuși Chirtoacă, în cadrul unei conferințe de presă.

Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin au divorţat în mod oficial. În luna octombrie, la numai șase luni de la nuntă, Chirtoacă anunțase că va divorța de soția lui.

”Noi deja am divorţat. Subiectul este epuizat şi sper ca nimeni să nu revină la el”, a afirmat Chirtoacă în cadrul unei conferințe de presă, potrivit cancan.ro.

Dorin Chirtoacă a anunțat în luna octombrie pe pagina sa de Facebook faptul că va divorţa de soţia sa, Anişoara Loghin. „Prin prezenta aducem la cunoştinţă ca subsemnatul şi Anişoara Loghin, din păcate, vom divorţa. Decizia a fost luată împreună. Nici unul, nici altul nu vom răspunde la întrebări cu privire la acest subiect. Rugăm, în măsura în care acest lucru este posibil, tratarea cu discreţie a acestei situaţii, şi aşa suficient de neplăcute”, a scris primarul Chişinăului pe Facebook.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel