Chefi la cuțite. Dorian Popa, echipă cu mama lui

După experiența ''Asia Express'', Dorian Popa și mama lui și-au luat inima în dinți și sunt gata să îi impresioneze cu o rețetă specială pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu într-o nouă ediție a emisiunii ''Chefi la cuțite'', astăzi de la 20:00, la Antena1. 

,,Experiența din bucătăria <> a fost la fel de frumoasă ca cea din Asia. Ne gândeam că va fi un moment distractiv și că ne vom juca împreună fix ca în bucătăria noastră, numai că atmosfera la de bancul de lucru poate fi la fel de tensionată ca într-o cursă. A fost o presiune uriașă, dat faptului că totul era contratimp, fix ca misiunile pe care le-am avut de îndeplinit în Asia, iar timpul...foarte scurt. Dar ne-am mobilizat, ne-am simțit excelent și le mulțumim celor trei chefi care au jurizat o farfurie cu un plating... special. Despre ce este vorba, și dacă am luat sau nu cuțitele, veți vedea disearã!”, a declarat artistul. Și mama sa a tratat cu același entuziasm această provocare culinară: “Pot să spun că am avut mari emoții. Una este să fii în bucătăria ta și să nu te vadă nimeni, alta să fii presat de timp. ”

Cei doi le vor împărtăși juraților Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cele mai inedite detalii din experiența pe care au trăit-o și vor vorbi despre ,,deliciile” asiaticilor pe care au fost nevoiți să le mănânce, sau chiar să le gătească. Balutul, oul fertilizat cu un embrion aproape dezvoltat în interior care i-a făcut pe chefi să iasă din platou sau carnea de șarpe pe grill au fost doar două dintre preparatele bizare încercate la ,,Asia Express”.

Telespectatorii vor putea urmări în această seara, de la ora 20:00, cu ce farfurie îi vor impresiona cei doi pe jurați, într-o nouă ediție a emisiunii  “Chefi la cuțite”!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel