'Donează timp de calitate' - o campanie HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței lansează oficial Campania 'Donează timp de calitate', adresată îndeosebi factorilor de decizie din companii, în încercarea de a atrage sponsorizări pentru susținerea îngrijirii paliative gratuite. Societățile comerciale au posibilitatea de a direcționa către cauzele pe care le susțin până la 20% din impozitul pe profit datorat statului.

Campania HOSPICE Casa Speranței își propune să răstoarne paradigma 'Timpul înseamnă bani' și să îndrepte atenția asupra nevoii de a asigura timp de calitate persoanelor care suferă de boli incurabile. În România, doar 9% dintre pacienții cu prognostic limitat de viață au acces la servicii paliative menită să le aline durerile și să le ofere îngrijirea necesară pentru a-și petrece cu demnitate și împăcare timpul rămas, alături de cei dragi.

'Donează timp de calitate'

Îndemnul 'Donează timp de calitate' se află în centrul campaniei de comunicare și conține materiale pentru TV, online, OOH și scrisori adresate reprezentanților companiilor din România. Conceptul creativ a fost dezvoltat împreună cu agenția de publicitate Centrade Cheil.

'Un diagnostic necruțător ascunde adevărate drame, atât pentru pacienți cât și pentru familiile acestora. Este foarte important ca ei să nu fie singuri în cea mai grea luptă a vieții și să aibă parte de sprijinul nostru atunci când au mai mare nevoie de el. Îi îndemnăm pe toți cei care au posibilitatea de a schimba ceva în povestea acestor oameni să privească dincolo de bariera 'nu se mai poate face nimic' și să ne sprijine în misiunea pe care ne-am asumat-o în urmă cu un sfert de veac', a declarat Mirela Nemțanu, director executiv HOSPICE Casa Sperantei.

De 25 de ani, fundația HOSPICE Casa Speranței a influențat destinele a peste 22.000 de pacienți și a familiilor acestora. Organizația oferă gratuit servicii de îngrijire paliativă în centrele din Brașov și București, prin intermediul echipelor mobile de la Zărnești și Făgăraș, iar un nou centru destinat copiilor cu boli incurabile va fi deschis la Adunații Copăceni. Serviciile HOSPICE sunt oferite la domiciliul pacienților, în unități proprii pentru internare, în ambulatorii, centre de zi și în spitalele partenere.

Detaliile campaniei, precum și informații despre activitatea HOSPICE Casa Speranței regăsiți pe site-ul 20.hospice.ro.

Despre HOSPICE Casa Speranței


HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 25 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 22.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel