Doliu la Hollywood: Garry Marshall, regizorul filmului ,,Pretty Woman'' a murit

Regizorul Garry Marshall, cunoscut pentru filme ca "Frumuşica/ Pretty Woman" (1990) şi "Frankie and Johnny" (1991), a murit marţi, la vârsta de 81 de ani, informează bbc.com, potrivit realitatea.net.

Decesul lui Garry Marshall a survenit, la un spital din California, în urma unor complicaţii pulmonare, care au urmat unui atac cerebral, a transmis agentul său, Michelle Bega.

Regizor, producător şi scenarist prolific, Garry Marshall a scris peste 35 de scenarii. Marshall a debutat pe marele ecran şi a cunoscut succesul odată cu filmele "Frumuşica" (1990), cu Julia Roberts şi Richard Gere în rolurile principale, "Frankie and Johnny" (1991), cu Michelle Pfeiffer şi Al Pacino, şi "Princess Diaries" (2001), cu Anne Hathaway şi Julie Andrews. Cel mai recent film al său, "Mamă, ce zi!/ Mother's Day", cu Jennifer Aniston, Kate Hudson şi Julia Roberts, a fost lansat în urmă cu două luni.

Garry Marshall a primit cinci nominalizări la Primetime Emmy Awards, o nominalizare la BAFTA şi una la premiile César. A primit o stea pe Walk of Fame în 1983. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel