DNA a intrat în CAS Teleorman. A fost trimis în JUDECATĂ pentru MITĂ

DNA
DNA

Iulică Iulian Rizea, la data faptelor director în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Teleorman, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de luare de mită. 

Potrivit unui comunicat al DNA transmis, marţi, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Iulică Iulian Rizea, la data faptelor director al Direcţiei relaţii contractuale din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman, pentru comiterea a trei infracţiuni de luare de mită.

Procurorii anticorupţie notează în rechizitoriul trimis instanţei că, în perioada 2014 - 2015, Iulică Iulian Rizea, în calitatea menţionată mai sus, ar fi pretins şi primit de la mai multe persoane sume de bani şi bunuri care nu i s-ar fi cuvenit, în legătură cu îndeplinirea, respectiv urgentarea îndeplinirii atribuţiunilor sale de serviciu.

'Concret, inculpatul ar fi pretins bunurile respective pentru a aproba încheierea unui act adiţional astfel încât un punct de lucru farmaceutic să poată intra în relaţii contractuale cu CAS Teleorman, încheierea, de către CAS Teleorman, a unui act adiţional cu un medic, prin care acesta solicita modificarea programului de lucru la cabinetul său individual, de la 3 la 6 ore pe zi, şi emiterea unei decizii de eliberare a unui dispozitiv medical (proteză auditivă)', menţionează anchetatorii.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Teleorman cu propunere de a se menţine măsura asigurătorie dispusă în cauză, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel