EXCLUSIV  "Divertişii" - nou proiect. Cristian Greţcu şi Silviu Petcu, dezvăluire

Mihai Ciobanu / 13 iun 2018 / 23:33 Salveaza PDF Comentarii
Divertis
Descriere foto: Divertis

"Divertişii" Cristian Greţcu şi Silviu Petcu, invitaţi la emisiunea "Jungla urbană" de la DC News, au povestit care sunt noile proiecte la care lucrează şi unde pot fi văzuţi. 

Divertişii Cristian Greţcu şi Silviu Petcu, invitaţi la emisiunea "Jungla urbană" de la DC News, au povestit despre noile proiecte în care s-au angrenat, proiecte care nu mai au legătură directă cu umorul ci cu mâncarea bună şi vinul de calitate. Cei doi umorişti au povestit că se ocupă, acum de un site despre mâncare, respectiv unul dedicata iubitorilor vinului dar că vor adăuga, în intervenţiile lor şi umorul care i-a consacrat. 

„Proiectul va funcţiona cu câte o transmisie video săptămânală, cu invitaţi care să vorbească despre mâncare. Cum se străduieşte să facă bine, ce mănâncă sau cum pregăteşte masa. Vom avea vizite în restaurante unde vom discuta despre cum se prepară anumite produse, cu chefi bucătari. Sau mergem şi filmăm la o fermă şi filmăm cum se cresc găinile cele mai sănătoase”, a declarat Silviu Petcu.

 La rândul său, Cristian Greţcu a afirmat: "Noi vom merge prin cramele României, vom avea invitaţi care cunosc vinurile şi care au o părere demnă de luat în seamă despre această licoare şi sperăm să aducem, în discuţiile cu ei, condimentul cel mai preţuit care va avea loc atât la mine cât şi la Silviu, adică umorul."

Urmăreşte declaraţiile celor doi umorişti aici:

 

 Întreaga emisiune poate fi văzută aici.

 

 

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22