Discurs Greta Thunberg. Bogdan Călinescu: Cum e posibil așa ceva? Scandalos, rușinos

Greta Thunberg, sursa foto https://newrepublic.com
Greta Thunberg, sursa foto https://newrepublic.com

Bogdan Călinescu, director IREF din Paris, s-a revoltat pe Facebook, din cauza discursului Gretei Thunberg, adolescenta suedeză care a criticat liderii mondiali pentru eşecul de a combate schimbările climatice.

Discursul adolescentei de 16 ani a făcut înconjurul lumii, datorită curajului de a critica liderii mondiali pentru eşecul de a combate schimbările climatice. 

Pentru Bogdan Călinescu, discursul Gretei Thunberg este de neconceput și condamnă ideile adolescentei, printr-o postare pe Facebook: "Cum e posibil ca tinara Greta sa vorbeasca la tribuna Natiunilor Unite ?? In urma caror criterii i s-a dat voie sa vocifereze si chiar sa-i insulte pe cei din sala ?? Nu numai ca s-a rastit isteric, a spus si prostii. Trec peste faptul ca niciodata, in istoria omenirii, copiii nu au trait asa de bine ca astazi. Nici nu exista comparatie posibila. Mai mult, domnisoara Greta a anuntat, cu lacrimi in ochi, ca depune plingerea imptriva mai multor state printre care Franta (care, culmea, a primit-o cu bratele deschise si a invitat-o sa vorbeasca la Camera Deputatilor !), Germania, Turcia, Argentina... Ar fi trebuit sa stie ca Franta e tara cu cele mai mici emisii de CO2 si ca Germania cheltuieste zeci de miliarde de euro pentru energiile regenerabile (160 de miliarde de euro intre 2013 si 2018 !!!). Si ce vina au argentinienii sau turcii ?? Bineinteles, nici vorba de China sau de Rusia tovarasului Putin unde e putintel mai riscant sa te aventurezi...

: "tot ce se intimpla cu fata asta. Nu ea trebuia sa fie acolo, la tribuna, ci un copil din Coreea de Nord, din Venezuela sau din Cuba care sa le spuna tuturor cum e cu foamea sub un regim marxist !". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel