EXCLUSIV  Directorii de teatru, mesaje către ministrul Culturii: Dragă George...

George Ivașcu, ministrul Culturii
George Ivașcu, ministrul Culturii

Călin Mocanu, directorul teatrului Țăndărică, și actriţa Dana Dumitrescu, directoarea Teatrului de Stat din Constanța, au transmis un mesaj ministrului Culturii, George Ivașcu, într-un interviu acordat DCNews. Cele două personalități îl susțin pe actualul ministru care este actor la bază și își doresc ca George Ivașcu să le fie alături în proiecte.

Prezenți la interviurile DCNews, Călin Mocanu și Dana Dumitrescu i-au transmis câte un mesaj ministrului Culturii, George Ivașcu.

Domnule ministru, George Ivașcu, dragă George, te susținem foarte tare în munca ta, suntem foarte aproape de ce hotărâți să facem. Ne adunăm cu mare drag în jurul tău, toți din teatrul românesc. Îți dorim tot binele și spor la muncă. Să ne iasă pentru că avem mult de recuperat, după cum vezi ajungând acolo., a susținut Călin Mocanu, directorul teatrului Țăndărică, la DCNews.

Să fie alături de noi în ceea ce întreprindem, de proiectele noastre. De exemplu, festivalul pe care îl facem la Constanța este un festival de interes național pentru că este unic în țară, are o specificitate și merită să fie cunoscut, dusă vestea despre el cât mai departe. Ne dorim foarte mult să îl avem alături de noi în proiectul acesta și în alte proiecte pe care le vom propune., a afirmat Dana Dumitrescu la DCNews. 

Răspunsul AICI:

Vezi și: 

Actriţă, dezvăluire. Dana Dumitrescu: ”Am vărsat!”. Pe cine văzuse în sală-video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel