EXCLUSIV  Diete-minune, alimente care previn cancerul. Prof. Dr. Cadariu: Organismul nu apucă să se adapteze la schimbări atât de brutale

mâncare și diete minune
mâncare și diete minune

Internetul este plin de rețete minune, alimente extraordinare care previn cancerul, dar care este realitatea despre acestea? Cât este adevăr când vorbim de mâncare?

Prof. Dr. Patriciu Achimaş-Cadariu, medic primar, supraspecializare ginecologie oncologică şi chirurgie oncologică, într-un interviu la DC News a vorbit despre rețetele minune.

”Nu există rețete minune. În mod evident că mâncarea ne afectează pe toți. Antropologic vorbind, avem o istorie lungă a omului care, în ultimul secol, a fost brutal afectată de intervențiile alimentare. Mâncăm tot mai mult, cu proteine tot mai multe, cu calorii tot mai multe. În urmă cu 100 ani, aveam o piramidă a alimentației în care baza era reprezentată de multe legume, cereale și fructe, iar carnea era undeva în vârful piramidei într-o cantitate relativ redusă. Organismul nu apucă să se adapteze, într-un timp atât de scurt, la schimbări atât de brutale”, a spus profesorul.

Iată interviul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel