Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Dieta cu cozonac. Slăbești mâncând ce-ți place, rezultat spectaculos

Cozonacul de Paști este, pe cât de delicios, pe atât de periculos pentru silueta ta. Iată ce variantă "light" ai la dispoziție. 

Amestecul de făină albă, foarte multe gălbenușuri, zahăr, drojdie, prafuri de copt, rahat, miere, nuci și stafide, lapte, unt face din cozonac o adevărată bombă calorică.

Cum poți face un cozonac dietetic

 

În primul rând, înlocuiește făina albă cu cea integrală sau cu anumite tipuri de făină funcțională, preferabil fără gluten, de la raionul de diete speciale.

Înlocuiește zahărul alb cu îndulcitori, de la ștevie, agave, zahăr din flori de cocos, Yukon.

Umpluturile pe bază de nucă, stafide, rahat, jeleuri transformă-le într-unele mai ușoare, pe bază de cacao, dar cu îndulcitori puțini, eventual esențe sau coajă de protocală / lămâie.

Nu folosi unt gras pentru a unge tava în care va coace cozonacul, ci optează pentru tăvi speciale. Folosește un spray special care distribuie uleiul uniform.

Renunță și la gălbenușuri, folosind mai mult albușul, care este hipocaloric.

 

 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.22
YesMy