Dietă Adelina Pestrițu. Meniul complet, dezvăluit de vedetă

Adelina Pestrițu
Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a dezvăluit meniul complet al dietei cu care a slăbit 13 kilograme după sarcină. 

Adelina Pestrițu a acumulat în timpul sarcinii 14 kilograme, iar cum botezul este planificat pentru data de 10 noiembrie, vedeta a urmat o dietă care a ajutat-o să slăbească 13 kilograme. Când a vorbit prima dată de regimul pe care îl urmează, internauții au criticat-o pentru că își imaginau că proaspăta mămică mănâncă doar somon și broccoli, dieta bazându-se în principal pe un aliment ce poate fi consumat zilnic. Astfel, Adelina Pestrițu a dezvăluit meniul complet al #somodietei.

Dimineața:

-somon fume cu pâine prăjită și unt sărat, 2 felii.
-avocado.
-o banană sau un măr verde.
-un suc de mere sau sfeclă roșie.
-merge și o cafea cu lapte cu zahăr brun (eu folosesc zaharină, dar nu pot s-o recomand mai departe că știu că nu este foarte sănătoasă).

Prânz:

-supă de legume. Simplă. Storci o jumătate de lămâie în bol. Poți încerca și supă de tăiței sau găluște care este minunată. Tot cu lămâie.

Gustări:

-migdale/caju/pomelo/mere verzi

Cină:

-somon la abur/grătar/cuptor cu salată verde și broccoli.

'Am renunțat la sucurile acidulate. Pâine consum 2, maxim 4 felii pe o întreagă zi. Poți mânca și dulciuri, o singură dată pe săptămână îți sugerez, și doar de poftă, nu un cozonac jumate. Tot ce este consumat în cantități mici, potolește poftele și nu se depune pe coapse. În momentul în care simți că organismul tău nu mai poate consuma somonul, poți trece la alt sortiment de pește sau carne, respectiv: dorada, macrou, păstrăv, curcan, vită, chiar și porc. Le poți intercala. Toate pot înlocui doar peștele din dietă, însă NU înlocui și alte alimente din #somodietă cu cartofi prăjiți sau shaorma. Nu vor funcționa la fel. Ce e mișto la dieta asta, este faptul că, cina o poți lua și la 22:00 noaptea. În cele aproape 3 luni, am dat jos 13 kilograme și am scăpat de țesutul adipos (celulita) acumulat în cele 9 luni. Burtica se retrage cu succes de la un regim alimentar sănătos și curat.', a scris Adelina Pestrițu pe edamagazine.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel