EXCLUSIV  Diana Pârvu, moment de sinceritate: Frică mai mare decât cea de moarte. Am trăit pe pielea mea

Diana Pârvu, fosta prezentatoare meteo de la Kanal D și realizatoarea rubricii "Codul fericirii", a făcut mai multe mărturisiri sincere, în cadrul Interviurilor DCNews. Vedeta a vorbit despre teama care depășește cu mult frica de moarte.

"În acest moment, sunt specialist în comunicare şi pregătesc şi nişte cursuri de public speaking, dar despre cum să scapi de frica de a vorbi în public, cum să scapi de trac. Ideea mi-a venit atunci când eram în televiziune. Am întâlnit mulţi specialişti care, în momentul în care porneam camera, nu mai aveau cuvintele, nu mai puteau să vorbească. Am descoperit mulţi oameni care au această frică. Se numeşte glosofobie. Am înţeles că frica de a vorbi în public este mai mare decât frica de moarte.

Eu am trăit pe pielea mea. La primele mele live-uri, aveam nişte emoţii cât casa. Gândul că mă văd milioane de oameni îmi crea o emoţie... Nu scapi niciodată de emoţii, când vorbeşti în fata oamneilor sau în faţa camerelor. Dacă nu am mai avea emoţii, nu am mai face cu plăcere ceea ce facem. Nu cred că scapi total de emoţii veodata. Emoţiile pot fi constructive", a spus Diana Pârvu.

 Interviul integral, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel