EXCLUSIV  Diana Pârvu, despre revenirea în televiziune, după plecarea de la Kanal D: ''Asta am simțit''

Diana Pârvu
Diana Pârvu

Diana Pârvu, fosta prezentatoare meteo de la Kanal D, a vorbit, în cadrul unui interviu DCNews despre decizia de renunțare la televiziune după 8 ani.

La Kanal D mi-am început cariera în televiziune, acolo am rămas până când am luat o pauză, și am trăit opt ani minunați. 

Există momente în viață în care simți nevoia să iei o pauză, probabil că în orice domeniu ai fi. În spatele camerelor există o muncă asiduă și am simțit nevoia să iau o pauză, să mă dedic mai mult vieții mele personale. Asta am simțit. Consider că e bine să faci schimbări în viață, să faci ceea ce simți că te face fericit în momentul acela.

Nu a fost o chestie premeditată. A venit deodată. A fost ca un declic în care am simțit că am nevoie de timp pentru mine și pentru viața mea personală, a explicat Diana Pârvu, în cadrul interviului acordat DCNews.

Revine în televiziune?

Cât despre revenirea în televiziune, frumoasa blondină spune că atunci când va simți nevoia să se întoarcă, se va întoarce.

Niciodată să nu spui niciodată. Dacă o să simt nevoia să mă întorc, cu siguranță o voi face. Mie îmi place să mă las surprinsă de viață, a spus Diana Pârvu.

Vezi răspunsul integral AICI

Vezi și: Diana Pârvu, interviu după plecarea din televiziune. Cum a învins boala grea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel