Diana Munteanu, secretul unei siluete de adolescente la 39 de ani

Diana Munteanu
Diana Munteanu

La 39 de ani, Diana Munteanu are trupul unei adolescente. Este mamă a unui copil, însă are o siluetă invidiată de multe tinere din România. Prezentatoarea a mărturisit care este secretul pentru forma fizică.

Diana Munteanu are o siluetă de invidiat la cei 39 de ani. Vedeta se poate mândri cu unul dintre cele mai frumoase trupuri din țară. Iată ce face pentru a arăta atât de bine. 

„Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, dar şi plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor, fructe. Oricând poate lipsi carnea din meniul meu, dar niciodată salata. Am renunțat la carnea de pui. Pur şi simplu nu o mai pot mânca. Şi am renunţat aproape de tot şi la cea de vită, am impresia că organismul meu nu o mai suportă. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata,” a declarat Diana Munteanu, pentru csid.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel