DEZBATERE Ponta-Iohannis. Cum se laudă unul pe altul

Klaus Iohannis, candidatul ACL, şi Victor Ponta, candidatul PSD-PC-UNPR participă, miercuri seara, la a doua dezbatere televizată, de data aceasta la B1 TV.

Dezbaterea are loc în cadrul emisiunii "Bună seara, România", cu Mădălina Puşcalău, care este moderatorul acestei confruntări.
 
Una dintre întrebările adresate de Mădălina Puşcalău a fost "Numiți două calități ale contracandidatului", la care cei doi au avut 2 minute pentru a răspunde.
 
 
"E un politician abil, mult mai abil decât credeam. Modul în care l-a dat jos pe Antonescu, poate fi un lucru bun pentru Vasile Blaga sau pentru Cătălin Predoiu. Domnia sa spune că este un primar bun, la fel spun și locuitorii din Sibiu. Vreau să spun un lucru: Dl Traian Băsescu a fost un primar bun?, l-a catalogat Victor Ponta pe Klaus Iohannis.

"Are calitatea de a vorbi de orice și oricât indiferent dacă știe subiectul. Este foarte bine pentru un politician ambițios să fie tânăr, dar degeaba este tânăr. A dezamăgit. Este exponentul unui sistem foarte vechi. E împins în față de baronii mai vechi. Este o persoană manevrată din umbră", a spus candidatul ACL despre Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel