Despărțirea care zguduie scena mondenă românească

În ciuda faptului că pozau în cuplul perfect, iată că relația lor nu merge foarte bine. Ba din contră! Adrian Enache și Iuliana Marciuc s-au despărțit - după cum susțin surse din anturajul celor doi.

Niciodată relaţia dintre ei nu a fost una solidă din cauza caracterului de Don Juan al artistului. Chiar și așa, prezentatoarea TV a trecut de multe ori cu vederea escapadele lui Enache. Până acum, când se pare că iubirea dintre ei a cam ajuns la final.

"Adrian Enache şi Iuliana Marciuc nu mai formează un cuplu, se vorbeşte aiurea. Au un copil împreună, asta e tot ce îi leagă. Degeaba spune ea că le merge bine şi că au o relaţie frumoasă, că nu e chiar aşa. Pe el l-a deranjat de fiecare dată când ea spunea prin presă despre cât de bine se înţeleg sau că îşi beau împreună cafeaua dimineaţa. Dacă l-ar urmări cineva pe Adrian, după câteva zile ar constata că stă mai mult pe la fosta nevastă, foarte rar ajunge pe la Iuliana. Corina, fosta soţie, s-a supărat pe gesturile Iulianei, motiv pentru care a avut o discuţie aprinsă cu Adrian", a povestit o prietenă comună celor doi pentru Ziarul Ring.

Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-au logodit în iulie 2010 în Bulgaria. Cei doi erau împreună încă din perioada în care artistul era căsătorit cu Corina. Enache şi Marciuc au împreună un băieţel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel