Designerii români nu cred că ținuta lui Cezar va seduce la Eurovision

cezar-ouatu-eurovision
cezar-ouatu-eurovision

Apariţia lui Cezar Ouatu pe scena de la Eurovision 2013 se dorește a fi una de excepție, nu numai prin dotările tehnice spectaculoase de care va beneficia în timpul interpretării piesei „It's my life", dar și prin ținuta SF, creaţie a celebrei Doina Levintza, pe care reprezentantul României o va purta pe scena de la Malmo, Suedia. Nu la fel de încrezători sunt, însă, unii dintre designerii români, potrivit cărora ținuta lui Cezar Ouatu la Eurovision va fi una șocantă, dar nu în sens pozitiv.

“Este genul de travestit de operă. Nu îmi place absolut deloc. Eurovision este un concurs urmărit de cei mai mulți gay de pe planetă, ne mai ducem și noi îmbrăcați așa. Hai să fim serioși. Eu nu mă pot uita la caricaturi de genul asta. Mi se pare ridicol cum este îmbrăcat Cezar Ouatu. Dacă juca vreun personaj în vreo Operă mai întelegeam, dar cânți “It’s my life” într-o rochiță? Este prea mult. Nu vom șoca, ne vom face de râs”,  a declarat creatorul de modă Răzvan Ciobanu, pentru Yahoo OMG.

Nici Alina Buzatu nu este încântată de cum va fi îmbrăcat Cezar Ouatu în concurs: “Are o ţinută exagerată, cu iz de basm. E mult prea mult. Pietrele, umerii dimensionaţi şi gulerul îţi amintesc de prinţesa Arabela.Toate acestea nu au nici o legătură cu crucea de la piept. E o ţinută lipsită de gust şi rafinament. Dacă ideea era să şocheze, va reuşi, dar nu în sens pozitiv", a fost verdictul creatoarei de modă.

În legătură cu același subiect, Cătălin Botezatu, cel care a semnat costumul cu strasuri a lui Cezar din finala de la TVR și care nu se află, momentan, în țară, a declarat: “Am fost tot timpul pe drumuri. Habar nu am cum va fi îmbrăcat. Nu știu despre ce este vorba dar îi urez succes. Pot să vă spun doar că după ultima apariție a lui Cezar Ouatu în finala de la TVR, unde a purtat un costum de al meu cu strasuri, am fost contactat de TVR pentru o colaborare. Nu mi-am dat seama ce au dorit ei să scoată în evidență cu acest show. Pentru că a fost o neconcordanță în ceea ce privește viziunea artistică, m-am retras".

În schimb, Doina Levintza, semnatara ținutei pe care Cezar Ouatu o va purta pe scena concursului Eurovision 2013, a arătat că "ideea vestimentaţiei a plecat de la versurile piesei. Este vorba de naştere, renaştere, credinţă şi speranţă. Aşa se explică şi crucea pe care o poartă Cezar".

După cum reiese din imaginile prezentate de TVR, Cezar Ouatu va purta o fustă-pantalon, menită să acopere suportul ce îl va ajuta să se ridice la câţiva metri înălţime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel