Denise Rifai își dă de GOL invitații. Ce fac toți când MINT: Îl vezi, e un gest reflex de MINCIUNĂ. Pe mine mă AMUZĂ

Foto: Instagram Denise Rifai
Foto: Instagram Denise Rifai

Denise Rifai a făcut dezvăluiri despre propria emisiune. Ce spune despre invitații săi.

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite realizatoare TV din România.

Recent, într-un interviu pentru Teo Show, Denise Rifai a făcut dezvăluiri despre invitații pe care-i are la emisiunea "40 de întrebări" de la Kanal D.

Întrebată de Teo Trandafir dacă își dă seama când un invitat minte, Denise Rifai a oferit detalii surprinzătoare. Aceasta a spus că recunoaşte imediat dacă sau când cineva o minte în faţă.

Care sunt semnele care îi dau de gol pe invitați, atunci când vor să mintă

"Au niște gesturi. Își duc mâna la ochi. La un moment dat îl vezi cum își duce mâna la ochi. E un gest reflex pentru minciună. Eu dacă aș fi în locul lor m-aș uita înainte care este limbajul corpului în astfel de momente și mi-aș ține mâna sub masă.

Energia minciunii se simte. Minciuna are o vibrație joasă și imediat simți energia omului care minte. Eu mă uit, iar cei de acasă îmi cunosc privirile. Sancțiunea se simte. Mulți falsează", a explicat Denise Rifai.

Mai mult, la finalul fiecărei emisiuni, Denise Rifai aduce publicului în atenție faptul că niciun invitat nu primește înainte întrebările. Cu toate acestea, Teo Trandafir a întrebat-o dacă a existat totuși cazuri în care anumite vedete sau politicieni au sunat-o să o întrebe ce întrebări a pregătit.

"Au tot felul de strategii când vine vorba de întrebări. Dacă nu au curaj să mă sune ei, mă sună un apropiat. Oamenii vor să știe dinainte întrebările.

Încearcă, dar mulți nu o fac direct. Pe mine mă amuză să le văd strategiile", a mai declarat Denise Rifai, în cadrul Teo Show.

"Eu nu mai sunt Denise Rifai cea incisivă"

Denise Rifai spune că a renunţat să fie incisivă și le adresează invitaților săi întrebări fierbinți pentru ca ei să-și poată spună adevărul lor.

"Unicul meu scop este ca invitatul, dacă dorește sau dacă este în putere să se clarifice, să se repoziționeze, să se facă iubit. Eu nu mai sunt Denise Rifai cea incisivă și care induce părerile publicului. Eu îi pun adevărul, ce s-a scris în presă, iar el să se poziționeze cum vrea el.

După emisiuni, toți invitații mei mă sună la două-trei zile. Eu le spun tuturor să vină deschiși, pentru că nu îi întreb decât lucruri pe care le-au mai auzit", a mai dezvăluit Denise Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel