EXCLUSIV  Denise Rifai, dezvăluiri după mutarea la Kanal D. ”Ăștia suntem”. Ce spune despre interviul cu Viorica Dăncilă

Sursa foto Viorica Dăncilă și Denise Rifai, caqptură TV/ Kanal D
Sursa foto Viorica Dăncilă și Denise Rifai, caqptură TV/ Kanal D

Denise Rifai a vorbit despre interviul pe care l-a avut cu Viorica Dăncilă.

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta realizează emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Proiectul a devenit un adevărat fenomen, încă de la prima ediție. Personalități de renume s-au așezat în fața jurnalistei și i-au răspuns la cele 40 de întrebări incomode. Peste 60 de personalități și-au deschis sufletul în fața jurnalistei, până acum. 

Printre acestea se numără și Viorica Dăncilă. Invitată în platoul Spectacola și DC News, Denise Rifai a declarat că a strâns toate informațiile pe care le-a avut la dispoziție despre politician și astfel a construit un altfel de interviu cu aceasta. De asemenea vedeta a povestit că interviul cu Viorica Dăncilă a fost unul extrem de sincer.

"Eu, ca jurnalist, nu mi-am schimbat niciodată punctele de vedere. Sunt cunoscută pentru asta, iar interviul este mereu unul curat, cu aceleași puncte de vedere clar exprimate, iar Viorica Dăncilă a putut să își așeze adevărul propriu, așa cum l-a simțit și cum l-a trăit. Eu nu m-am prefăcut că sunt alta, nu mă prefac că sunt alta, nu aș avea cum și când. Ăștia suntem. Pe lângă toate informațiile politice, am adus toate informațiile din zona de familie, dar și alte domenii în care a lucrat, toate infoirmațiile care se știu despre ea și am construit un altfel de interviu. Un interviu biografic în 40 de întrebări", a declarat Denise Rifai, la interviurile Spectacola și DC NEWS.

După interviul cu Viorica Dăncilă, Denise Rifai a declarat că s-a temut că prima femeie Premier din România se va supăra din cauza întrebărilor adresate, mai ales că au fost unele destul de dure.

Denise Rifai: Eu îmi fac treaba mea

Întrebată dacă a câștigat antipatii în urma emisiunii pe care o moderează, Denise Rifai a mărturisit că nu crede acest lucru, deși mulți se întreabă cum de acceptă toată lumea să vină la ea în emisiune.

"Nu cred. Ok, toată lumea se întreabă „Dar de ce vin? Ce are ea de vin la ea?”. Ea e corectă. Eu sunt corectă. Este șansa lui să își configureze propriul portret. Pentru că independent de cele 40 de întrebări, neplăcute, plăcute, spectaculoase, omul de acasă, dacă mă dă pe mine la o parte și îl privește doar pe el, din grimase, din gesturi, din modul în care se poziționează, din modul în care să construiește răspunsurile, cel de acasă își dă seama dacă minte, dacă are emoții, dacă e curat, dacă e asumat, curat în trăire sau ipocrit. 

Eu fac o muncă nebună împreună cu o echipă. Invitatul își poate reconstrui imaginea, poate câștiga public nou, se poate face auzit, totul este pe foarte pozitiv. 

Eu îmi fac treaba mea. Sunt mai multe decât politicaly corect, joc doar cu ce e și pun întrebările pe care toată lumea le are, să nu fim ipocriți. Iar el vine cu adevărul lui. Depinde, dacă vrea să fie autentic, va fi foarte iubit. Și avem niște rezultate spectaculoase cu anumiți invitați care au ales să fie ei, nu să fie cum cred ei că ar trebui să fie ca să fie acceptați sau iubiți de public”, a spus Denise Rifai în interviul pentru Spectacola și DC News. 

Citește și: Are OPERAȚII estetice? Viorica Dăncilă, răspuns în PREMIERĂ la întrebarea ce a stat pe buzele TUTUROR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel