Urmărește emisiunea live


Denise Rifai a IZBUCNIT către Rareș Bogdan după gestul de la dezbaterea lui Iohannis! ”Ce e asta?????”

Denise Rifai a izbucnit la adresa lui Rareș Bogdan, europarlamentar PNL.

Denise Rifai și-a arătat nemulțumirea că Realitatea Plus nu a fost invitată la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis. În acest context, a scris un mesaj pentru Rareș Bogdan.

”Ce staff de campanie poate sa ignore cu totul postul de televiziune care a fost in piata victoriei tooot timpul????? De la oug 13 la macelul de pe 10 august ???????? Ce staff de campanie isi poate permite sa ignore un post de televiziune unde publicul votant are ca prima optiune KL. Deci, Nu se poate asa ceva!


Ce staff de campanie??? Ce decizie a staffului de campanie??? Ce e asta ????? Ce model de dezbatere importat de la americani???? Eu vreau foarte mult sa aflu parerea colegului meu, jurnalistul Rares Bogdan, acum prim-vicepresedinte PNL si europarlamentar, si cu votul publicului care l urmarea la emisiunile de la Realitatea.


Cum vede el ca jurnalist activ in politica acum, decizia staff ului de campanie PNL care exclude doar prezenta jurnalistilor Realitatea de la aceasta masa a dezbaterii moderata de presedintele Iohannis ? (absolut toate celelalte televiziuni de stiri au fost invitate si au avut reprezentant acolo).


Brusc Realitatea si publicul nostru nu mai conteaza ? Pentru Realitatea nu a mai fost loc de un scaun pe scena????! Si intr o atare situatie data, tu, Rares, ce ai fi facut in locul meu aseara? Ce i ai fi transmis tu Staffului de campanie PNL ????”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel