Denisa Manelista înmormântare. "NU SE POATE AȘA CEVA!"

Înmormântarea Denisei Răducu a strâns foarte multă lume în jurul televizoarelor. Românii au fost extrem de interesați să vadă tragedia, iar unii dintre ei au ales să urmărească transmisiile LIVE, în online, ale tabloidelor.

Mari Jeanne Ion a spus că nu este normal așa ceva.

"Bai nene, nu se poate asa ceva! Nu ne mai facem bine niciodata?!? Ce placere dementa e asta sa te uiti pe net la o înmormîntare?!? Milioane de vizualizari, auzi! Milioane de corbi care se hranesc cu o tragedie, altfel nici nu pot fi descrisi disperatii astia care se îndeletnicesc cu asa ceva. Sîntem ciudati si ne intereseaza foarte mult raul altuia, atît de frustrati încît ne linisteste sa vedem ca altii au patit-o. Iar cei care au tot difuzat amanunte despre boala bietei fete, în ciuda plîngerii pe care ea a facut-o la CNA (dar ce sa vezi: pentru "presa scrisa" si pentru online nici nu exista asa ceva!), nu sînt doar genul care si-ar vinde propria mama pentru niste puncte de rating ori click-uri, ci si dusi cu capul, nene!

Care e interesul public cînd vorbim despre înmormîntari? Pai la fel de bine ar putea difuza si o crima în direct, ca ar face zeci de milioane de vizualizari, nu? Asta nu ar insemna ca exista interes public, ci doar ca unii ar reusi sa provoace o psihoza în masa. Chiar nu exista o limita morala? Ca daca nu vrem reglementari prin lege, ar trebui sa respectam niste reguli de bun simt auto-impuse. Zic...

PS: Un prieten îmi spunea ca niscai domenii de internet cu morti si înmormîntari ar face mega trafic. Mi s-a parut sinistra analiza lui. Dar avea dreptate, dupa cum se vede...

[citeste si]

Update: Frate, am dat o cautare google, ca tot eram "pe subiect". Chiar exista un website românesc cu înmormîntari, necroloage, sinucideri, disparitii neelucidate si chiar poze de la morga!!!", a scris Mari Jeanne Ion pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel