Declic, petiție semnată de peste 60.000 de români pentru susținerea lui Kovesi

CCR, decizie Kovesi. Bolcaș: Democrația cătușelor s-a terminat
CCR, decizie Kovesi. Bolcaș: Democrația cătușelor s-a terminat

Peste 65 de mii de oameni au semnat petiția Declic, prin care o susțin pe șefa Direcției Naționale Anticorupție și îi cer președintelui Klaus Iohannis să respingă cererea de revocare a Laurei Codruța Kovesi de la conducerea instituției.

Inițiată imediat după declarațiile ministrului Justiției, petiția a adunat, până sâmbătă la prânz, peste 65.500 de semnături. Aceasta va ajunge luni la Palatul Cotroceni, timp în care numărul de semnături este în creștere.

Președinte Declic: Agenda Guvernului este făcută de penalii corupți

„Declarațiile ministrului Justiției ne-au făcut să retrăim angoasa momentului OUG 13. Este mai clar ca niciodată că agenda Guvernului este făcută de penalii corupți. Discursul ministrului Tudorel Toader nu a fost bazat pe argumente juridice care să demonstreze că Laura Codruța Kovesi, procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, a încălcat legea”, a declarat directorul executiv Declic, Tudor Brădățan.

„Comunitatea Declic cere un aviz corect din partea Consiliului Superior al Magistraturii și o decizie dreaptă a șefului statului. În decizia sa, președintele Klaus Iohannis trebuie să țină cont și de rapoartele MCV, care au arătat de fiecare dată progresele făcute de procurorii DNA", notează Delic într-un comunicat de presă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel