Urmărește emisiunea live


Ștefan Bănică jr. părăsește Dansez pentru tine. Cine îl înlocuiește

Fanii show-ului "Dansez pentru tine" vor avea o surpriză imensă în ediția specială de Paște a concursului. Cel care îi va întâmpina cu nelipsitul "Bună seara!" în debutul emisiunii nu va fi Ștefan Bănică jr., iar, potrivit zvonurilor din showbiz, modificarea ar viza și edițiile următoare.

Potrivit tabu.ro, recalcularea bugetului Pro TV a impus și modificări de personal, motiv pentru care Ștefan Băică jr., care se pare că avea venituri colosale din prezentarea show-ului "Dansez pentru tine", ar fi fost eliberat de contract.

Cel care îi va lua locul lui Ștefan Bănică jr. pe scena cocursului cel puţin în ediţia specială care se anunţă de Paşte, va fi nimeni altul decât fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Victor Slav.

Surse din interiorul televiziunii susțin că producătorii au deja vedetele care vor face parte din proiect. Astfel, în ringul visurilor vor evolua Cabral, Giani Kiriţă, Jean de la Craiova şi Vica Blochina. Noutatea este că fiecare va avea ca partener de dans propriul copil, aşa că la Buftea repetiţiile sunt în toi, concurenţii străduindu-se să înveţe paşii pentru două stiluri de dans.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel