Daniela Simulescu, astrolog, studiu despre femei care au schimbat lumea

Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog)

Pe 26 iulie, va avea loc o nouă ȋntâlnire a Cercului de astrologie Phoenix, un proiect al Asociației Astrologilor din România. Daniela Simulescu va prezenta un studiu important.

Daniela Simulescu va prezenta o serie idei legate de un studiu astrologic mai amplu de care se ocupă, cu titlul "100 de Femei rebele care au schimbat lumea". Care a fost oare motivaţia acestor femei rebele? De unde au avut ele energia necesară de a-şi urma pasiunile, în ciuda diverselor obstacole din partea familiei sau din partea societaţii? Întrebările acestea își vor găsi răspunsul.

100 de femei

"Anul acesta, de ziua mea, la ultima trecere a lui Uranus (independență, rebeliune, revoluție) peste Soarele Natal (personalitate), am primit printre altele cartea "Povești de seară pentru fete rebele", ce prezintă viețile a o sută de femei care au schimbat mersul planetei ăsteia din când în când și care au îndrăznit să facă lumea un loc mai bun prin visare, îndrăzneala și curaj. Pentru că fiecare poveste avea și o dată de naștere prezentată, am început să văd care sunt punctele cheie din astrogramele natale ale femeilor respective.

Și la un moment mi-am dat seama că există un set de tendințe/aspecte în hărțile lor, care le-au făcut să creadă că pot contribui atât la pasiunea lor nebună, dar și la îmbunătățirea traiului celor apropiați. Colegii de la Cercul Phoenix m-au întrebat dacă vreau să susțin o prezentare, iar eu le-am spus despre acest studiu și au fost de acord. Iar pe 26 iulie (Hotel Cișmigiu, ora 19.00) voi împărtăși ce am descoperit. Așa că vă invit să veniți la evenimentul nostru lunar. Nu trebuie să fii neapărat astrolog, poți fi doar pasionat", a scris Daniela Simulescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel