Daniel Zamfir, hashtag #avempresedinte după decizia ÎCCJ

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir a transmis un mesaj după ce preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost achitat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă.

Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a respins apelul declarat de DNA şi a menţinut decizia de achitare dată de prima instanţă. Decizia a fost luată cu majoritatea de voturi a celor cinci membri ai completului. A existat şi o opinie separată a unuia dintre judecători, în sensul admiterii apelului DNA şi trimiterii dosarului spre rejudecare.

Pe 22 mai 2018, un complet de la Instanţa supremă format din trei judecători a dispus achitarea lui Tăriceanu, printre motivele invocate fiind şi faptul că DNA avea suspiciuni că şeful Senatului ar fi săvârşit infracţiunea de evaziune fiscală, însă l-a audiat pe acesta în calitate de martor. 

Călin Popescu-Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA pe 7 iulie 2016 pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

Daniel Zamfir, reacție pe Facebook

„Așadar, Tăriceanu NEVINOVAT! După 4 ani de anchete, terfelit public de locatarul vremelnic de la Cotroceni-cel cu 45(!!!)de dosare penale închise prin grija "ciumei roșii cu nume și chip"-cu familia chinuită in toți anii ăștia de mizerabilii propagandiști, Călin Tăriceanu nu s-a înclinat. Au cheltuit milioane de euro să-l urmărească, doar, doar îi vor găsi ceva”, a scris Daniel Zamfir pe contul său de Facebook.

„Un adevărat BĂRBAT DE STAT nu renunță niciodată la demnitate și onoare. De azi, oameni buni, avem PENTRU CE, AVEM PENTRU CINE! #avempresedinte”, a mai scris Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel