Dăncilă - Dragnea. Ciutacu DEMONTEAZĂ un ”hit prost”

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Realizatorul de la România TV Victor Ciutacu a demontat un scenariu despre premierul Viorica Dăncilă. 

În mass-media și pe Facebook s-a susținut ideea că premierul Viorica Dăncilă a ieșit cu motivația despre refuzul de a merge la Palatul Cotroceni după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a dat declarația de la DNA. 

Victor Ciutacu demontează hitul ”propagandei proaste”

Victor Ciutacu, jurnalistul de la România TV care a realizat primul interviu cu premierul Viorica Dăncilă în scandalul cu președintele Klaus Iohannis, lămurește că declarația primului ministru era deja înregistrată cu mai bine de o oră înainte de declarația lui Liviu Dragnea. 

”Noul hit prost al propagandei proaste e ca Dăncilă a așteptat declarația lui Dragnea din fața DNA ca să știe și ea cum să justifice refuzul de a demisiona. Pe Tapalagă, inițiatorul curentului papagalilor care repetă-n cor ce li se spune să zică, îl înțeleg. E modul lui de viață, trăiește și reacționează pe punctaj primit înainte. Dar, pentru istorie, reacția premierului, coerentă, de bun simț și necitită de pe foaie, era deja înregistrata de mai mult de o oră când șeful PSD grăia pe scările DNA. Deci ori Dragnea - care, nu-i așa, știe tot - s-a luat după Dăncila, ori, puschea pe limbă, liderii PSD și ai guvernării comunică unitar.” a scris Victor Ciutacu, pe Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel