Dana Grecu, întâlnire NEAȘTEPTATĂ. "Nu am ajuns în funcții pentru că tata a fost securist!"

Dana Grecu a avut parte de o întâlnire neașteptată. Jurnalista a povestit ce i s-a întâmplat în stradă.

"Am avut o întâlnire foarte importantă, cum se întâmplă întâlnirile importante din viața... practic întâmplător. Un domn, la vreo 50 de ani, medic, mi-a zis: 'Știți, iertați-mă că vă abordez. Nu vreți să vorbiți la televizor și despre noi? Despre noi, cei care nu votăm, cei care nu suntem băgați în niciun partid, cei care ținem țara aceasta. Țara aceasta funcționează'.

La Spitalul Pantelimon, masa pe care operează domnul doctor Cristian Ștefan și ceilalți colegi ai domniei sale nu este masă de operație... pentru că s-a rupt. Operează pe o masă de brancardier. Oricând poate să plece masa cu pacientul... Nu există bani pentru o masă de operație! Și cu toate acestea, oamenii aceia operează pe coloană, fac niște intervenții senzaționale...

I-am zis: 'ce să spun despre dumneavoastră?'. Mi-a răspuns: 'Vorbiți despre noi pentru că, de fapt, România nu este despre Kovesi, Ponta sau Dragnea. România suntem noi, cei care vrem și noi să fim auziți într-un fel sau altul'. I-am spus: 'Păi știți, sunteți foarte risipiți și colorați'.

Apoi medicul a replicat: 'Da, dar vedeți, noi nu am ajuns în funcțiile pe care le avem și nu avem carierele pe care le avem pentru că tata a fost securist sau pentru că părinții noștri turnau la Securitate. Noi avem carierele construite foarte curat, înțelegeți?'. M-am gândit că avea dreptate. România nu este despre Kovesi", a zis jurnalista la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel