Dan Barna îl critică pe Ștefan Voinea, omul cheie al lui Vlad Voiculescu din Minister: Eroare de logică de clasa a noua

Liderul USR Dan Barna l-a criticat crunt pe Ștefan Voinea, consilierul lui Vlad Voiculescu din Ministerul Sănătății. 

Ştefan Voinea, consilier onorific al lui Vlad Voiculescu, a publicat pe pagina sa de socializare un studiu despre care spune că ar contrazice ultimele măsuri anunţate de Guvern pentru localităţile în care rata de incidenţă depăşeşte 4 la mie. 

Vezi și: Ştefan Voinea, consilierul lui Vlad Voiculescu, publică un studiu care contrazice ultimele restricţii. "Nu văd nimic care să indice că ar fi de ajutor"

”Respectivul consilier face, din păcate pentru dânsul, o eroare de logică de clasa a noua. El spune că ”din studiile pe care le-am consultat, nu am o analiză a acestei măsuri, prin urmare măsura nu funcționează”. E o eroare de logică de clasa a noua. N-am date, deci clar concluzia, după părerea mea, dau eu așa cu banul, e că măsura nu funcționează.” a spus Dan Barna, la Digi24.

Întrebat dacă mai e consilier Ștefan Voinea, vicepremierul a răspuns: ”În momentul acesta, aștept decizia colegului meu Vlad Voiculescu despre acest aspect, am avut aseară o discuție cu el exact pe acest subiect”. Întrebat ce i-a cerut, Dan Barna a rămas puțin blocat, apoi a afirmat că ”având o discuție pe acest subiect, tocmai, i-am cerut să poarte o discuție cu respectivul consilier și aștept să văd rezultatul”. 

Ștefan Voinea este consilierul care a publicat datele secrete cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, gest care a generat revoltă și dispute în Guvern. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel