Cum se prepară corect cafeaua instant, astfel încât băutura să fie gustoasă. Trei trucuri eficiente

Cum se prepară corect cafeaua instant, astfel încât băutura să fie gustoasă. Trei trucuri eficiente. Sursa - pixabay.com
Cum se prepară corect cafeaua instant, astfel încât băutura să fie gustoasă. Trei trucuri eficiente. Sursa - pixabay.com

Iubitorii de cafea strâmbă din nas când aud despre cafeaua instant.

Dar există și persoane care iubesc să servească o ceașcă de cafea instant. În plus, preferă cafeaua instant, atunci când nu au mult timp la dispoziție și nici râșniță pentru boabele de cafea.

Dar chiar și o băutură atât de practică, care se preparată literalmente în câteva secunde, are secretele sale. Vă spunem cum să preparați corect cafeaua instant.

Remediul natural, transmis din generație în generație, un adevărat leac împotriva afecțiunilor sezoniere

Fără apă clocotită. Nimeni nu are vreo ceremonie de prepararea a cafelei instant. O aruncă într-o cană, adaugă zahăr și toarnă apă fiartă. Greșeala este tocmai a apei fierte. Este total greșit să turnați apă clocotită peste cafeaua instant. Atunci când interacționează cu apa la o temperatură de peste 90 de grade, gustul cafelei se schimbă, devenind foarte amar.

Diferența dintre cafeaua măcinată și cea instant poate fi simțită foarte ușor chiar și de persoanele care nu sunt amatoare de cafea. Vorbim despre aceleași note specifice a băuturii solubile, pe care mulți le descriu drept „chimice”. Acesta este gustul aromelor artificiale, care sunt adăugate cu generozitate în timpul procesului de producție.

Un munte de chiftele delicioase dintr-o mână de carne tocată: metoda secretă a gospodinelor inventive

Sub influența apei clocotite, acest gust se intensifică, transformându-se din cafea într-unul chimic. Prin urmare, primul și cel mai important sfat este să nu folosiți apă clocotită, ci doar apă fierbinte.  După de fierbeți apă, așteptați câteva minute să să răcească. Veți vedea că băutura va avea un gust mai bun.

Dizolvarea preliminară. Adevărații experți în cafea instant au venit cu propriul truc, cu ajutorul care poate îmbunătăți gustul băuturii și să-i dea un aspect mai plăcut din punct de vedere estetic. Se toarnă cafeaua într-o ceașcă, se adaugă zahăr după gust, apoi se adaugă o lingură de apă.  

Amestecați rapid, transformând toate ingredientele într-o spumă. Turnați apoi restul apei. La final, veți avea o cafea cu gust de caramel.

Salată simplă și gustoasă din ceapă, după o rețetă poloneză. Nu ați mai mâncat așa ceva niciodată

Încălziți laptele. Este de preferat să adăugați laptele preîncălzit în cafea. Un astfel de lapte, spre deosebire de laptele rece, nu întrerupe, ci completează gustul și aroma cafelei instant.

 

Trei ingrediente neobișnuite care îmbunătățesc gustului cafelei

 

Este greu de imaginat o dimineață perfectă fără o ceașcă de cafea aromată. Licoarea ne ajută să ne pregătim pentru o zi nouă. Cu toate acestea, starea de spirit depinde, în mare măsură, de calitățile gustative ale băuturii. De obicei, adăugăm un minim de componente în cafea. Practic, toată lumea se limitează la lapte, zahăr și scorțișoară.

Ne putem distra însă și cu alte ingrediente, pe care le putem adăuga în cafeaua de dimineață. Prin urmare, ar trebui să învățăm cum să facem o cafea incredibil de gustoasă acasă. Pentru a face acest lucru, merită să știm ce ingrediente neobișnuite pot transforma băutura.

Sare. Acest ingredient pare nepotrivit, dar este greșit. Sarea este un produs excelent care va îmbunătăți gustul băuturii. Dacă dorim să eliminăm gustul amar, atunci un praf mic de sare va face față perfect sarcinii.

Supă cremă de vinete și parmezan. Rețeta zilei

Unt. Gurmanzii știu că untul obișnuit transformă cafeaua într-o băutură divină. Datorită untului,  gustul băuturii devine mai sofisticat, mai luminos și mai bogat. Merită să adăugăm o bucată mică de unt, dar trebuie să știm că numărul de calorii al băuturii va crește.

Sirop de arțar. Mulți știu că toate siropurile sunt cu siguranță dăunătoare și periculoase. Cu toate acestea, siropul de arțar este o excepție. Produsul are o compoziție naturală cu o listă semnificativă de proprietăți utile.

Chipsuri de varză Kale: delicioase, crocante și sănătoase. Copiii le vor adora

Dar acesta nu este principalul avantaj al produsului. Cert este că siropul de arțar are un gust unic, așa că orice gurmand ar trebui să încerce să-l adauge în cafea.  Apropo, dacă adăugăm sirop de arțar în cafea, nu vom mai folosi zahăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel