Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Cum se fierbe corect cafeaua. Trucuri de care NU ai mai auzit, efecte incredibile

De departe, cea mai bună cafea este cea făcută la ibric. Nu doar că aroma este mai intensă, este și sănătoasă. 

Iată ce trebuie să știi atunci când vrei să faci cafea la ibric

1. Foloseşte un ibric cu gât îngust

2. Fierbe cafeaua la foc mic

3. Adaugă 2-3 cristale de sare pentru a intensifica aroma

4. Nu lăsa cafeaua să dea în clocot. Imediat ce crusta formată începe să se ridice, ia ibricul de pe foc. Repetă această procedură de trei ori.

5. Nu pune cafeaua în ceaşcă imediat ce ai stins focul. Aşteaptă 30 de secunde, apoi toarn-o în ceaşcă

6. În cazul în care consumi cafea cu lapte, încălzeşte puţin laptele pentru a obţine o cafea nici prea tare, nici prea slabă, cu un gust suficient de intens.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.23
YesMy